Συνεχίζεται το θρίλερ εντοπισμού της δράστιδος με το βιτριόλι - Τι είπε η 34χρονη στους αστυνομικούς και τον δικηγόρο της

Συνεχίζεται το θρίλερ εντοπισμού της δράστιδος με το βιτριόλι - Τι είπε η 34χρονη στους αστυνομικούς και τον δικηγόρο της

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τα όσα φέρεται να είπε η 34χρονη στους αστυνομικούς για την επίθεση με βιτριόλι, που έγινε σε βάρος της.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 34χρονη εξέφρασε την πεποίθησή της ότι “η επίθεση σε βάρος μου δεν σχετίζεται με την προσωπική μου ζωή”. Όπως είπε, “μπορεί το άτομο που μου επιτέθηκε να πίστευε κάτι για μένα χωρίς, όμως, να ισχύει”. Επίσης, εκτίμησε ότι η δράστιδα “γνώριζε τον χώρο στον οποίο εργαζόμουν”, κάτι που, όπως είπε, “το κατάλαβα από τον τρόπο που κινήθηκε”.

Αυτά τόνισε στον δικηγόρο της η 34χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα άγνωστης γυναίκας, η οποία φορούσε μαύρα ρούχα και χειρουργική μάσκα και της είχε στήσει ενέδρα, περιμένοντάς την στα σκαλιά δίπλα από το ασανσέρ του κτιρίου, όπου εργάζεται, στην Καλλιθέα.

Η δράστιδα έριξε στην 34χρονη καυστικό υγρό, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα. Η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου.

Στις έως τώρα ολιγόλεπτες, λόγω της σοβαρής κατάστασής της, συνομιλίες της με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που διερευνούν την υπόθεση, είχε πως δεν μπορεί να θυμηθεί εάν την γνώριζε από κάπου, ειδικά, μάλιστα, από τη στιγμή που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS