Λύτρας, συνήγορος 18χρονου: «Είναι σοκαρισμένος και ρωτά για τον αστυνομικό, δεν είναι οργανωμένος οπαδός»

Λύτρας, συνήγορος 18χρονου: «Είναι σοκαρισμένος και ρωτά για τον αστυνομικό, δεν είναι οργανωμένος οπαδός»

Στην ΕΡΤ μίλησε σήμερα το πρωί ο δικηγόρος του 18χρονου που συνελήφθη για τα επεισόδια στο Ρέντη που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Σημειώνεται ότι ο 18χρονος συνελήφθη, καθώς ομολόγησε ότι στο περιθώριο του αγώνα βόλεϊ για το Λιγκ Καπ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκό στο «Μελίνα Μερκούρη», ήταν αυτός που πέταξε την ναυτική φωτοβολίδα που χτύπησε τον 31χρονο αστυνομικό. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

«Είναι σοκαρισμένος και ρωτά για τον αστυνομικό»

«Δεν έχω πάρει την δικογραφία. Στη συνομιλία που είχα με τον 18χρονο, αυτό που είδα ήταν ένα παιδί σοκαρισμένο, ένα παιδί που με ρώταγε εάν γνωρίζω πληροφορίες για την υγεία του αστυνομικού», είπε αρχικά μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» ο Απόστολος Λύτρας, ενώ αποκάλυψε ότι πέσανε προς το μέρος του αστυνομικού δύο φωτοβολίδες.

«Εκεί ο 18χρονος πήγε για τον αγώνα. Δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε επεισόδια, δεν έχει συλληφθεί ποτέ, δεν έχει τιμωρηθεί ή κατηγορηθεί ποτέ και δεν είναι και οργανωμένος οπαδός, όπως ακούστηκε», συνέχισε.

«Κάποιος του έδωσε την φωτοβολίδα»

«Μου ανέφερε ότι ήταν μέσα στο γήπεδο και κάποια στιγμή κάποια άτομα βγήκαν εκτός, ανάμεσα σ' αυτά και ο ίδιος. Προφανώς δεν ξεκίνησε από το σπίτι του με μια φωτοβολίδα, εκεί κάποιος του την έδωσε», είπε ο κ. Λύτρας συμφωνώντας με την εκδοχή ότι άλλο άτομο του έδειξε πως να την χρησιμοποιήσει.

«Ο αστυνομικός το παλεύει και το μυαλό όλων μας και της οικογένειας του 18χρονου είναι να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα η υγεία του. Έχω μιλήσει με τη μητέρα του 18χρονου η οποία μου είπε ότι το μόνο που γνώριζε είναι ότι ο γιος της πηγαίνει στο γήπεδο. Δεν είχε ποτέ κάποια άλλη εμπλοκή για να είναι υποψιασμένη για κάτι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ