Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Στον 35χρονο συλληφθέντα ανήκει το «ορφανό DNA» που βρέθηκε σε μαχαίρι στον τόπο του εγκλήματος

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Στον 35χρονο συλληφθέντα ανήκει το «ορφανό DNA» που βρέθηκε σε μαχαίρι στον τόπο του εγκλήματος

Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση δολοφονίας του οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια των επεισοδίων με Κροάτες χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της 7ης Αυγούστου.

Σε ένα από τα μαχαίρια που εντοπίστηκαν στο σημείο της αιματηρής συμπλοκής των Κροατών χούλιγκαν με οπαδούς της ΑΕΚ και πάνω είχε γενετικό υλικό του νεκρού Μιχάλη Κατσουρή εντοπίστηκε το DNA του οπαδού που συνελήφθη προχθές για τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί στον τελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το 2017.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για το μαχαίρι με το οποίο δολοφονήθηκε ο οπαδός της ΑΕΚ, αλλά είναι ένα από τα κατασχεθέντα μαχαίρια στον χώρο της συμπλοκής.

Σε ένα από τα μαχαίρια αυτά, υπήρχε και ένα αταυτοποίητο δείγμα. Όπως φαίνεται, προέκυψε ότι αυτό το αταυτοποίητο δείγμα ανήκει στον εν λόγω άνδρα.

Τότε, είχαν βρεθεί τέσσερα αναδιπλούμενα μαχαίρια, τα οποία είχαν δοθεί στον ιατροδικαστή προκειμένου να προσδιορίσει ποιο από αυτά είναι πιο συμβατό με το θανατηφόρο τραύμα στον Κατσουρή. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ιατροδικαστές είχαν δώσει τότε κατάθεση για το ποιο θεωρούσαν ότι είναι το πιο πιθανό να χρησιμοποιήθηκε στο θανατηφόρο πλήγμα στον οπαδό της ΑΕΚ. Δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο μαχαίρι στο οποίο βρέθηκε DNA του συλληφθέντος να δοθεί και πάλι για ιατροδικαστική εξέταση.

Οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν πως ο οπαδός που συμμετείχε στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, είχε δώσει τότε κατάθεση στις Αρχές και είχε αναφερθεί σε ένα μαχαίρι που είχε χάσει κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.

Γιατί συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα ο εν λόγω οπαδός

Σημειώνεται πως ο οπαδός συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες καθώς εις βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών και χρηματική ποινή 700 ευρώ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ