Αλλάζει ραγδαία ο καιρός από αύριο

Αλλάζει ραγδαία ο καιρός από αύριο

Μία τελευταία δόση… καλοκαιριού θα πάρουμε σήμερα, καθώς η πρόγνωση του καιρού κάνει λόγο για καλές συνθήκες με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου και σήμερα αναμένονται τοπικές βροχές, στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος, με αραιές νεφώσεις κατά τόπους. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει σημαντική μεταβολή, με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Ωστόσο, από αύριο αναμένεται να αλλάξει ο καιρός και μάλιστα η θερμοκρασία από σήμερα το βράδυ και μετά, θα αρχίσει να παρουσιάζει σημαντική πτώση. Σύμφωνα με την πρόβλεψη των επόμενων ημερών, αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, καθώς και χιόνια την Παρασκευή.

Η πρόγνωση του καιρού
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες στις βορειότερες περιοχές. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5, στα ανατολικά και νότια 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 ως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Ανεμοι: Βόρειοι 6 με 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Θερμοκρασία: Από 17 έως 24 και στη νότια Κρήτη έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Από αργά το απόγευμα στα νοτιότερα τμήματα των Δωδεκανήσων θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από τις βραδινές ώρες. Θερμοκρασία: Από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Θερμοκρασία: Από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS