Θα βρει και μπελά - Ροδίτισσα μήνυσε τον σύζυγό της, γιατί τη βιντεοσκόπησε σε περιπτύξεις με τον εραστή της

Θα βρει και μπελά - Ροδίτισσα μήνυσε τον σύζυγό της, γιατί τη βιντεοσκόπησε σε περιπτύξεις με τον εραστή της

Μία «πιπεράτη» ιστορία με ένα ερωτικό τρίγωνο έχει προκαλέσει σάλο στη Ρόδο.

Πρωταγωνίστρια είναι μία 43χρονη, σύζυγος και... ερωμένη, η οποία όχι μόνο διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, αλλά είχε και το θράσος να μηνύσει τον 44χρονο άντρα της, επειδή, όπως ισχυρίστηκε, τόλμησε να τη βιντεοσκοπήσει κατά τη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων που είχε με τον εραστή της.

Η απίστευτη υπόθεση ήρθε στο φως όταν η 43χρονη, σε έξαλλη κατάσταση, πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος για να καταθέσει μήνυση για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και μάλιστα μεταμεσονύκτιες ώρες.

Κοκάλωσαν

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τη διαδικασία, αλλά λίγα λεπτά αργότερα κοκάλωσαν όταν άκουσαν από τα χείλη της γυναίκας να λέει ότι το άτομο που θέλει να μηνύσει είναι ο 44χρονος σύζυγός της, επειδή τη βιντεοσκοπούσε σε προσωπικές στιγμές με τον εραστή της. Προσπαθώντας να φανούν ψύχραιμοι στις αντιδράσεις τους, οι αστυνομικοί ζήτησαν από τη γυναίκα να τους πει τι ακριβώς είχε συμβεί και τότε εκείνη άρχισε να τους περιγράφει όσα έγιναν, πάντα από τη δική της οπτική, σύμφωνα με το dimokratiki.gr.

Αρχικά παραδέχθηκε πως απατά τον σύζυγό της και κατόπιν υποστήριξε ότι εκείνος, επειδή είχε υποψιαστεί τα νυχτοπερπατήματά της με άλλον άντρα, πλήρωσε δύο άτομα για να τη βιντεοσκοπήσουν την ώρα που θα βρισκόταν με τον εραστή της. Πράγματι, όπως είπε στους αστυνομικούς, ενώ επιδίδονταν σε ερωτικές περιπτύξεις μέσα στο αυτοκίνητό της στην παραλία του Παραδεισίου, ξαφνικά αντιλήφθηκε ύποπτες κινήσεις και είδε δύο άτομα έξω από το όχημά της. Οι δύο άγνωστοι τη βιντεοσκόπησαν με τα κινητά τους τηλέφωνα και, όπως ισχυρίζεται η ίδια, το υλικό αυτό στη συνέχεια το παρέδωσαν στον σύζυγό της. Η 43χρονη ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία όλων των εμπλεκομένων και, όπως ανέφερε στις Αρχές, είναι αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση μέχρι το τέλος για να δικαιωθεί.

Αμέσως μετά τη μήνυση της 43χρονης ξεκίνησε έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ιαλυσού για να βρεθούν οι δράστες, ενώ διενεργείται προανάκριση, με την όλη υπόθεση να έχει γίνει θέμα συζήτησης στο νησί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ