Θερινές εκπτώσεις: Ανοιχτά προαιρετικά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα -Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας τους

Θερινές εκπτώσεις: Ανοιχτά προαιρετικά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα -Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας τους

Ανοιχτά θα είναι σήμερα προαιρετικά, Κυριακή (16/7) τα εμπορικά καταστήματα, όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος στο πλαίσιο των θερινών εκπτώσεων, καθώς ο καύσωνας άρχισε να υποχωρεί.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του καύσωνα, υπήρχε στο τραπέζι η πρόταση τα καταστήματα να ανοίξουν την Κυριακή 23 Ιουλίου, ωστόσο αυτό δεν κρίθηκε απαραίτητο μετά τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία.

Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για σήμερα, Κυριακή είναι από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό και τους συναδέλφους εμπόρους, πως τα εμπορικά καταστήματα βάσει νόμου μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την ερχόμενη Κυριακή 16 Ιουλίου, με προτεινόμενο από τον σύλλογο ωράριο λειτουργίας, 11:00'-18:00'.

Από την έναρξη των φετινών θερινών εκπτώσεων, έχει διαπιστωθεί υπερεπάρκεια προϊόντων, μεγάλες εκπτώσεις και έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον και για το λόγο αυτό παροτρύνουμε τους καταναλωτές να εκμεταλλευτούν τις πραγματικά χαμηλές τιμές, προβαίνοντας σε αγορές που θα καλύψουν τις πραγματικές τους ανάγκες» .

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ