Θεσσαλονίκη: Κάλεσαν 29χρονο στο σπίτι ως τεχνικό και τον πυροβόλησαν στα γεννητικά όργανα -Τι «βλέπει» η ΕΛΑΣ

Θεσσαλονίκη: Κάλεσαν 29χρονο στο σπίτι ως τεχνικό και τον πυροβόλησαν στα γεννητικά όργανα -Τι «βλέπει» η ΕΛΑΣ

Πυροβολισμοί με ένα τραυματία, σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (30/10), στην περιοχή του Δενδροπόταμου Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα κάλεσε την άμεση δράση, χωρίς να δώσει τα στοιχεία της, και ανέφερε ότι σε διαμέρισμα στην οδό Μάρκου Μπότσαρη, στις 23:45 το βράδυ, άκουσε έναν άνδρα να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια.

Οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έφτασαν στο σημείο, αντίκρισαν έναν 29χρονο άνδρα, να έχει τραυματιστεί στα γεννητικά όργανα, πιθανόν από πυροβολισμό. Το ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ οι αστυνομικοί σε έλεγχο στο εν λόγω διαμέρισμα βρήκαν τρία πιστόλια, ποσότητα κάνναβης και φιξάκια ηρωίνης.

Πώς έγινε το περιστατικό στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης

Από την μέχρι στιγμής έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., ο 29χρονος μετέβη στην συγκεκριμένη οικία ως τεχνικός υπολογιστών, προκειμένου να επισκευάσει μια ηλεκτρονική συσκευή του ατόμου που φέρεται να τον πυροβόλησε για προσωπικούς λόγους, καθώς ο φερόμενος δράστης θεωρούσε ότι το θύμα διατηρούσε σχέση με την φίλη του.

Στο διαμέρισμα βρίσκονταν δύο άτομα τα οποία είχαν μεταβεί στο σημείο για να αγοράσουν ναρκωτικές ουσίες, καθώς και τέσσερις συγγενείς του δράστη. Τέλος, και τα επτά άτομα (τρεις άνδρες και τέσσερις γυναίκες) προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ναρκωτικών.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ