Θεσσαλονίκη: Θρήνος στην κηδεία της 41χρονης εγκύου – Συντετριμμένοι η μητέρα, ο αδελφός και η 13χρονη κόρη της

Θεσσαλονίκη: Θρήνος στην κηδεία της 41χρονης εγκύου – Συντετριμμένοι η μητέρα, ο αδελφός και η 13χρονη κόρη της

Οδύνη και σπαραγμός στην κηδεία της Γεωργίας Μουράτη, της 41χρονης εγκύου που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στη Θεσσαλονίκη

Οδύνη και σπαραγμός στην κηδεία της Γεωργίας Μουράτη, της 41χρονης εγκύου που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στη Θεσσαλονίκη.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στην Νέα Κρήνη Θεσσαλονίκης, σε βαρύ κλίμα, με την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους να μην μπορούν να πιστέψουν το τραγικό τέλος που είχε η 41χρονη γυναίκα.

Τραγικές φιγούρες ήταν η 13χρονη κόρη της Γεωργίας, οι γονείς και ο αδελφός της. Άναρθρες κραυγές ακούστηκαν από τους συγγενείς της άτυχης γυναίκας, που θρηνούν για τον άνθρωπο τους. Η ταφή τελέστηκε στα Κοιμητήρια Καλαμαριάς.

Ο σύντροφος της 39χρονης Γεωργίας, που βρισκόταν στην 7η εβδομάδα της κύησής της, και ένας 34χρονος φίλος του έχουν συλληφθεί για την φρικτή γυναικοκτονία, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Οι δύο κατηγορούμενοι πρόκειται να απολογηθούν το Σάββατο στον 4ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης.

«Είμαστε συντετριμμένοι. Μόλις τον είδαμε καταλάβαμε ότι ήταν αυτός. Είχε χάρισμα στα λόγια. Έτσι ξεγελούσε την Γεωργία. Έτσι ξεγελούσε όλο τον κόσμο. Κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτόν από την αρχή» ανέφερε σε δηλώσεις του ένας φίλος του πατέρα της 41χρονης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesstoday.gr.

Από την πλευρά του, ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Ιουστίνος σχολίασε: «Είμαστε συγκλονισμένοι από τον χαμό της γυναίκας και του παιδιού που είχε στα σπλάχνα της. Πρέπει η κοινωνία να βρει ξανά τον βηματισμό της».

Δείτε εικόνες από το thesstoday:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ