Θεσσαλονίκη: Τι αναφέρει ο σύντροφος της 41χρονης που αγνοείται – Θα κάνω μηνύσεις προς πάσα κατεύθυνση

Θεσσαλονίκη: Τι αναφέρει ο σύντροφος της 41χρονης που αγνοείται – Θα κάνω μηνύσεις προς πάσα κατεύθυνση

Στην αντεπίθεση πέρασε ο σύντροφος της 41χρονης από την Θεσσαλονίκη που αγνοείται για τα όσα του καταλογίζουν. Ειδικότερα, ο σύντροφος της 41χρονης Γεωργίας που αναζητείται εδώ και οκτώ ημέρες στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στο STAR.

«Ακούω πρώτη φορά σε εσάς πως με κατηγορούν στα social για δολοφόνο. Δεν θα δώσω σημασία στην παρούσα φάση. Το ζητούμενο είναι να μάθουμε που είναι η Γεωργία, κανείς δεν ξέρει αν ζει ή όχι και οποιαδήποτε άλλη υπόνοια... να προσέχουν μη δημιουργήσουν ερωτηματικά και στραφούμε σε αυτούς. Δεν ξέρουμε ακόμη τι γίνεται», ανέφερε ο σύντροφος της 41χρονης.

«Θα κάνω μηνύσεις εκεί που πρέπει και προς πάσα κατεύθυνση. Το σημαντικό είναι πως έχουμε την παρουσία ανθρώπου μετά την έρευνα στο σπίτι. Υπάρχουν μαρτυρίες που ήμουν», πρόσθεσε.

Μάλιστα, o σύντροφός της άφησε αιχμές πως από το ευρύτερο περιβάλλον της Γεωργίας, συγκεκριμένα άτομα, δεν επιθυμούν τον εντοπισμό της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ