Τραγωδία στη Γλυφάδα: Άνδρας αυτοκτόνησε μετά από καταδίωξη - Προηγήθηκε καυγάς με τη γυναίκα του

Τραγωδία στη Γλυφάδα: Άνδρας αυτοκτόνησε μετά από καταδίωξη - Προηγήθηκε καυγάς με τη γυναίκα του

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στη Γλυφάδα, όπου ένας άνδρας αυτοκτόνησε αφότου ξυλοκόπησε τη σύντροφό του.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00 στη Γλυφάδα, όταν σε είσοδο πολυκατοικίας επί της οδού Ικαρίας ο 29χρονος δράστης χτύπησε τη σύντροφό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του οι περαστικοί βλέποντας τα όσα εκτυλίσσονταν άρχισαν να φωνάζουν «βοήθεια, βοήθεια, τη σκοτώνει!».

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, ο άνδρας ανέβηκε σε διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύντροφός του είπε στους αστυνομικούς ότι έχει πάρει ναρκωτικά χάπια και όταν το κάνει εκφράζει την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.

Γλυφάδα: Το παρελθόν του δράστη

Άμεσα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος έδωσε εντολή να εισέλθουν οι Αρχές στο σπίτι. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, εντόπισαν νεκρό τον δράστη, ο οποίος φαίνεται πως αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Κατά πληροφορίες, ο δράστης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ληστείας και ναρκωτικών, ενώ το όχημά του είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ