Τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: «Οι γιατροί μας είπαν πως δεν υπάρχει επιστροφή» -Συγκλονίζει η μητέρα της 22χρονης
Φωτογραφία: ΕΡΤ

Τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: «Οι γιατροί μας είπαν πως δεν υπάρχει επιστροφή» -Συγκλονίζει η μητέρα της 22χρονης

Πολύ λίγα περιθώρια αισιοδοξίας δίνουν οι γιατροί για να καταφέρει να αντέξει η 22χρονη που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά το τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη.

Η μητέρα της μίλησε στον Alpha και τόνισε ότι οι γιατροί χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμη την κατάσταση.

«Θα μπει στην εντατική, έκανε ένα χειρουργείο στον εγκέφαλο, δεν είναι καθόλου καλά, οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο. Δεν ξέρω. Θα την κρατήσουν διασωληνωμένη στην εντατική, επειδή λειτουργούν τα υπόλοιπα όργανά της. Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει. Δεν μίλησαν για βλάβη. Για δρόμο χωρίς γυρισμό μας μίλησαν», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της κοπέλας, μη μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυά της.

Για τον 27χρονο που ήταν και ο σύντροφός της, είπε ότι λάτρευε την ταχύτητα, αλλά επειδή φοβόταν, της είχε ζητήσει να ξεκόψει μαζί του. Αποκάλυψε μάλιστα πως είχε τρακάρει ξανά στο παρελθόν το θύμα.

«Αγαπούσε την ταχύτητα. Είχε ξανατρακαρει σοβαρά μια δυο φορές. Της είπα να ξεκόψει, θα το έκανε πριν μια δυο μέρες, αλλά τα ξαναβρήκανε και έγινε το μοιραίο» είπε.

Πώς έγινε το τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος οδηγός του οχήματος και η 22χρονη συνοδηγός κινούνταν με το ΙΧ αυτοκίνητο του πρώτου στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, στο Πόρτο Ράφτη, με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο, στις 11 το βράδυ, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το όχημά τους εξετράπη της πορείας του προς τη δεξιά πλευρά του δρόμου, προσέκρουσε αρχικά σε στάση λεωφορείου, στη συνέχεια έπεσε σε ξύλινη κολώνα του ΟΤΕ και κατέληξε σε κολώνα της ΔΕΗ.

Για τον απεγκλωβισμό των δύο νεαρών χρειάστηκε η πυροσβεστική, που ανέσυρε τον 27χρονο χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ η 22χρονη μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ. Και οι δύο επιβάτες φέρονταν να μη φορούσαν ζώνη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ