Βέροια: Εικόνες και βίντεο από το σημείο της τραγωδίας - «Η μάνα χτυπούσε το παιδί με μανία», καταθέτει μάρτυρας

Βέροια: Εικόνες και βίντεο από το σημείο της τραγωδίας - «Η μάνα χτυπούσε το παιδί με μανία», καταθέτει μάρτυρας

Το φρικιαστικό συμβάν στη Βέροια με τη δολοφονία ενός βρέφους από τη μητέρα του έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, ενώ ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες του ανθρώπου που προσπάθησε να σώσει το μωρό από τα χέρια της μάνας του λέγοντας ότι προσπάθησε να της τραβήξει το μωρό από τα χέρια με το ζόρι.

dolofonia mwrou eswterikes

Βέροια: Το χρονικό της τραγωδίας

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων κοριτσιών της, ηλικίας 6 και 7 ετών, τα οποία ειδοποίησαν τους παππούδες για το τραγικό περιστατικό. Η μητέρα κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Βέροιας σε κατάσταση σοκ και δείχνει να μην έχει καν συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη φέρεται να είπε στους γονείς της, οι οποίοι άνοιξαν την πόρτα και είδαν βαριά τραυματισμένο το βρέφος και τις εγγονές τους να ουρλιάζουν, ότι δεν το σκότωσε αυτή αλλά κάποια «αόρατη» δύναμη.

Όταν ο παππούς και η γιαγιά έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν το παιδί με σοβαρά τραύματα και το μετέφεραν αλλόφρονες στο νοσοκομείο Βέροιας.

Το βρέφος έφερε σοβαρά τραύματα και δεν είχε σφυγμό. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τη μητέρα για ανθρωποκτονία.

Η ΕΛ.ΑΣ διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του μωρού. Φως στην υπόθεση αναμένεται ότι θα ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομίες.

Φωτογραφίες και Βίντεο από thesstoday.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ