We Create Harmony -Το πρωτότυπο ελληνικό e-shop προϊόντων μόδας που βοηθά και στην... καταπολέμηση της ανεργίας

eshop-harmony

Το We Create Harmony είναι μια νέα on line πλατφόρμα (e-shop), η οποία προωθεί νέους σχεδιαστές (κοσμημάτων, ρούχων και λοιπών αξεσουάρ) σε διεθνές επίπεδο και ενισχύει πρωτοβουλίες που αφορούν στην καταπολέμηση της ανεργίας. Στις τιμές λιανικής συμπεριλαμβάνεται ένα ποσό από 5% έως 10% που πηγαίνει απευθείας σε συγκεκριμένες μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Το εγχείρημα αυτό, όπως σημειώνει το Popaganda.gr, γεννήθηκε από δύο νέους επαγγελματίες. Ο Πέτρος Βουτσινάς και ο Θανάσης Σοφιανός μοιράζονται την ανάγκη να διατυπώσουν μια δική τους επιχειρηματική πρόταση με εξωστρέφεια και προσανατολισμό στις διεθνείς αγορές, ακόμη και στην περίοδο κρίσης. Στο απόλυτα αρμονικό περιβάλλον του We Create Harmony, όλοι έχουν να κερδίσουν κάτι παραπάνω. Οι σχεδιαστές κινούνται πιο γρήγορα και αποδοτικά, οι καταναλωτές απολαμβάνουν ποιοτικά προϊόντα γνωρίζοντας ότι παράλληλα βοηθούν στην μείωση της ανεργίας και οι ΜΚΟ έχουν μια επιπλέον βοήθεια για το έργο τους. Τόσο η καινοτομία όσο και η κοινωνική διάσταση του project, χρήζουν προσοχής και μίμησης ως παραδείγματα νεανικής επιχειρηματικότητας. Εδώ λοιπόν έρχεται το «μυρμήγκι» (λογότυπο της εταιρίας), να μετουσιώσει ακριβώς αυτήν την ιδέα, ότι δηλαδή ο καθένας μόνος του δεν μπορεί να καταφέρει αυτό που μπορούν όλοι μαζί. Όπως ακριβώς σε μια κοινωνία μυρμηγκιών.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη των δημιουργών του site στο Popaganda.gr.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ