Ξυλοδαρμός 11χρονου Φιλιππινέζου: «Σταμάτα να τον βαράς», φώναζαν τα παιδιά στον 53χρονο

Ξυλοδαρμός 11χρονου Φιλιππινέζου: «Σταμάτα να τον βαράς», φώναζαν τα παιδιά στον 53χρονο

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα όσον αφορά την υπόθεση ξυλοδαρμού του 11χρονου Φιλλιπινέζου μαθητή από τον 53χρονο πατέρας συνομήλικης συμμαθήτριά του.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της 6ης Δεκεμβρίου έξω από δημοτικό σχολείο στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Τα δύο παιδιά είχαν διαπληκτιστεί νωρίτερα και η ανήλικη μαθήτρια ενημέρωσε τον πατέρα της για το συμβάν που προηγήθηκε. Οπως έχει γίνει γνωστό, ο 11χρονος από τις Φιλιππίνες στη διάρκεια του τσακωμού με την συμμαθήτριά του, της πέταξε νερό.

Ο πατέρας του ανήλικου κοριτσιού έφτασε στο σχολείο μετά το σχόλασμα, ζήτησε τον λόγο από τον 11χρονο μαθητή και ακολούθως τον έδειρε. Ο ο 53χρονος υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση να τον χτυπήσει, ωστόσο όπως ο ίδιος υποστηρίζει, ο 11χρονος τον έβρισε χυδαία με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να τον χαστουκίσει. «Δεν πήγα με σκοπό να χτυπήσω το παιδί. Κακώς έγινε, αλλά ήταν η στιγμή», είπε.

Ξυλοδαρμός 11χρονου: Τα παιδιά φώναζαν «σταμάτα να τον βαράς»
Την ίδια ώρα, όπως προαναφέρθηκε νέες λεπτομέρειες από την στιγμή του ξυλοδαρμού του 11χρονου έρχονται στη δημοσιότητα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο 53χρονος ξυλοκόπησε τον ανήλικο μπροστά στα μάτια παιδιών, παρευρισκομένων, καθώς και μπροστά στην 11χρονη κόρη του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Εθνος της Κυριακής», οι αστυνοµικοί του Τµήµατος Ασφαλείας Αµπελοκήπων είχαν πάρει µέχρι την περασµένη Παρασκευή συνολικά οκτώ καταθέσεις από τη διευθύντρια, γονείς, δασκάλους, τον 11χρονο και τη µητέρα του. Σε µία από τις καταθέσεις, γυναίκα που ήταν αυτόπτης µάρτυρας περιέγραψε:

«∆εν µπορούσα να δω καθαρά το παιδί, γιατί ήταν πεσµένο και από πάνω του υπήρχε ένας άντρας που το χτυπούσε. Γύρω του υπήρχαν πολλά παιδιά. Κάποια από αυτά του φώναζαν να σταµατήσει να τον βαράει. «Σταµάτα, σταµάτα, άφησέ τον’» του έλεγαν», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην κατάθεση της γυναίκας.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS