Υπ. Υγείας: Έκτακτη ενημέρωση την Πέμπτη, για μέτρα πρόληψης και προστασίας, ενόψει του νέου καύσωνα

Υπ. Υγείας: Έκτακτη ενημέρωση την Πέμπτη, για μέτρα πρόληψης και προστασίας, ενόψει του νέου καύσωνα

Έκτακτη ενημέρωση για τα μέτρα πρόληψης των πολιτών έναντι του έντονου καύσωνα που έρχεται τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο υπουργείο Υγείας.

Στην έκτακτη ενημέρωση που θα γίνει στις 11 το πρωί της Πέμπτης, στην αίθουσα Τύπου του υπουργείου Υγείας, επιστήμονες-μέλη της Επιτροπής Δημόσιας Υγείας θα ενημερώσουν τους πολίτες με οδηγίες για την προστασία από τις ακραίες καιρικές συνθήκες που αναμένονται τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Σε κλοιό καύσωνα η χώρα -Έρχεται το ένα κύμα μετά το άλλο

Ειδικότερα, από την Παρασκευή 21/7 έως και την Κυριακή 23/7 η νέα θερμική έξαρση θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα με θερμοκρασίες που θα φτάσουν τοπικά τους 43 με 44 βαθμούς Κελσίου, ενώ τη Δευτέρα 24/7 αναμένεται πρόσκαιρη υποχώρηση των πολύ υψηλών θερμοκρασιών.

Ωστόσο από Τρίτη 25/7 έρχεται και νέο κύμα ακραίων θερμοκρασιών, το τρίτο στη σειρά, δημιουργώντας ουσιαστικά μία σχεδόν συνεχόμενη κατάσταση καύσωνα για δύο εβδομάδες, συνθήκες ιδιαίτερα επικίνδυνες για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ