Βοηθάει οικονομικά τη σύζυγο και το παιδί του απαγωγέα του

karamolegosready

Πριν από οκτώ μήνες η απαγωγή του Μανώλη Καραμολέγκου αλλά και ο τρόπος που είχε απελευθερωθεί συγκλόνισε το Πανελλήνιο.
«Άφησε με ελεύθερο και σου υπόσχομαι πως θα προσλάβω τη σύζυγό σου και θα φροντίσω το παιδί σου», με αυτά τα λόγια τότε ο επιχειρηματίας κατάφερε να πείσει τον απαγωγέα του να τον αφήσει ελεύθερο και να παραδοθεί.
Σήμερα, ο αρτοβιομήχανος τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στον Μολδαβό κακοποιό και «τρέχει» τις διαδικασίες ώστε να πάρει η σύζυγος του 37χρονου Ένζο πράσινη κάρτα και να μπορεί να εργάζεται στις επιχειρήσεις του χωρίς προβλήματα. Ακόμα στηρίζει με κάθε τρόπο οικονομικά την ίδια και το παιδί της.
Να σημειωθεί ότι η νεαρή αλλοδαπή ζει στο κέντρο της Αθήνας με τον φόβο από τα ελεύθερα μέλη της συμμορίας και δεν θέλει να μιλάει για τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχει αναπτύξει με τον κ. Καραμολέγκο, τη βοήθεια που της προσφέρει και τα πλάνα που κάνει για τη ζωή της.
Άλλωστε η περίοδος κράτησης του προφυλακισμένου συζύγου της έχει παραταθεί, ακόμη δεν έχει οριστεί δικάσιμος για την υπόθεση ενώ όσον αφορά στο τρίτο μέλος της συμμορίας, πληροφορίες λένε ότι μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης έσβησε τα ίχνη του φεύγοντας στο εξωτερικό.
Το χρονικό της απαγωγής
Ο Μανώλης Καραμολέγκος είχε πέσει θύμα απαγωγής στο Γέρακα και οι απαγωγείς ζητούσαν να τους καταβληθούν 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον απελευθερώσουν.
Όπως περιέγραψε ο ίδιος ο επιχειρηματίας στους αστυνομικούς που τον είδαν να προσέρχεται με ταξί μαζί με τον απαγωγέα που είχε ζητήσει να παραδοθεί, τον βοήθησε το γεγονός ότι στην ευρύτερη περιοχή ακούγονταν συνεχώς σειρήνες περιπολικών και ότι ο Μολδαβός απαγωγέας δεν έβρισκε τους συνεργούς του στο τηλέφωνο.
Του έπιασε την κουβέντα και μόλις αποκαλύφθηκε ότι η συμμετοχή του στην απαγωγή έγινε γιατί δεν μπορούσε να βρει δουλειά, του υποσχέθηκε ότι αν τον αφήσει και παραδοθεί θα φροντίσει ο ίδιος για την οικογένειά του.
Πηγή : Πρώτο Θέμα

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ