Δεν οικειοποιηθήκαμε τα δάνεια που λάβαμε από το ΤΤ

grivea-zeygos

Τη Δευτέρα θα απολογηθεί τελικά το ζεύγος Γριβέα-Βάτσικα, εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, το οποίο νωρίτερα οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή Γιώργου Ανδρεάδη και πήρε προθεσμία.

Η Σκότλαντ Γιαρντ παρέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης στις ελληνικές αρχές τον Κυρίακο Γριβέα και τη σύζυγό του, Αναστασία Βάτσικα.
Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» τους περίμεναν αστυνομικοί και τους μετέφεραν στην υποδιεύθυνση Μεταγωγών στη ΓΑΔΑ, όπου κρατούνται ,καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσε το ευρωπαϊκό ένταλμα των ελληνικών αρχών και αύριο αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα.

Στη συνέχεια, θα οδηγηθούν στον ανακριτή που ερευνά την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, προκειμένου να απολογηθούν για τις κακουργηματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, έχουν πάντως το δικαίωμα να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν την υπερασπιστική τους γραμμή,

Το ζευγάρι είχε συλληφθεί από τις βρετανικές αρχές για την υπόθεση του ΤΤ και είχε αφεθεί ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, ενώ τον Ιούλιο είχε ξεκινήσει η δίκη για την έκδοσή του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζεύγος Γριβέα – Βάτσικα, παραιτήθηκε της δίκης στο Εφετείο, η οποία αφορούσε το θέμα της έκδοσής στους στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι που αντιμετωπίζει κακουργηματικού τύπου κατηγορίες για την υπόθεση των επισφαλών δανείων το Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, είχε ανακοινώσει προ μηνών από το Λονδίνο ότι προτίθενται να έρθουν αυτοβούλως στην Ελλάδα και να εμφανιστούν ενώπιον των ελληνικών εισαγγελικών αρχών, οι οποίες είχαν εκδώσει και το ένταλμα για τη σύλληψή τους.

Το ζευγάρι πάντως είχε δεσμευτεί από τον περασμένο Ιούλιο από το Λονδίνο, ότι προτίθενται να έρθει στην Ελλάδα και να βοηθήσει μάλιστα τις ελληνικές δικαστικές αρχές στην έρευνα που διενεργούν για την υπόθεση του ΤΤ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ