ΕΛ.ΑΣ : Ψάχνει Μαζιώτη για την επίθεση με καλάσνικοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

pasokready

Στην «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» επικεντρώνει την έρευνα της η ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την επίθεση με σφαίρες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη το βράδυ του Σαββάτου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αντιτρομοκρατική κοιτάζει προς την κατεύθυνση της οργάνωσης που χτύπησε τόσο τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού όσο και το σπίτι του Γερμανού πρέσβη, ενώ δεν αποκλείει την πιθανότητα πίσω από τις επιθέσεις να κρύβεται ο καταζητούμενος Νίκος Μαζιώτης.

Οι ομοιότητες στις επιθέσεις , αλλά και η χρήση καλάσνικοφ, κάνουν τις Αρχές να προσανατολίζονται προς αυτή την οργάνωση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δράστες πυροβόλησαν ,μεταξύ πέντε με επτά τα ξημερώματα, στην πίσω πλευρά του κτιρίου από την οδό Μαυρομιχάλη, από τον ακάλυπτο χώρο πίσω από το κτίριο.
Στα γραφεία εντοπίστηκαν δύο κάλυκες στο δεύτερο και τρίτο όροφο. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αντιτρομοκρατικής και περισυνέλεξαν τις σφαίρες προκειμένου να τις μεταφέρουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ιδιαίτερη σημασία για τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής έχει το γεγονός πως από το ίδιο σημείο, είχε εξαπολύσει ρουκέτα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και η τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη, τον Μάρτιο του 1999.

Ανακοίνωση-απάντηση για την επίθεση εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ

«Το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται και δεν τρομοκρατείται. Απαντά με την συσπείρωση και την αποφασιστικότητα των δημοκρατικών πολιτών, καταδικάζοντας κατηγορηματικά κάθε εγκληματική τρομοκρατική ενέργεια», αναφέρει το κόμμα.

Παράλληλα, καλεί «όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις» να καταδικάσουν την επίθεση και τονίζει πως θα διαφυλάξει «με κάθε τρόπο την δημοκρατική ομαλότητα» στη χώρα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ