Επιτέθηκαν στις καθαρίστριες...

epithesireadyprotisel

Ένταση επικράτησε έξω από το υπουργείο Οικονομικών, όπου οι απολυμένες καθαρίστριες πραγματοποιούσαν συμβολική κατάληψη, όταν αστυνομικοί τους επιτέθηκαν και τις χτύπησαν, για να τις απομακρύνουν.
Οι διαδηλώτριες, οι οποίες ζητούν την εφαρμογή της δικαστικής απόφασης για την επαναπρόσληψή τους, προσπάθησαν να αλυσοδεθούν στην είσοδο του υπουργείου επί της Καραγιώργη Σερβίας. Οι καθαρίστριες ζητούν συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Χάρη Θεοχάρη, ώστε να τους απαντήσει γιατί δεν εφαρμόζεται η δικαστική απόφαση για την επαναπρόσληψή τους.
Αστυνομικοί τις επιτέθηκαν και τις χτύπησαν έως ότου καταφέρουν αν τις απωθήσουν.
Υπενθυμίζεται οι διαδηλώτριες ζητούν να επιστρέψουν στις δουλειές τους, μετά τη δικαστική απόφαση που τις δικαιώνει. Όπως λένε θα συνεχίσουν τον αγώνα τους έως τη δικαίωσή τους. «Δε πρόκειται να φύγουμε, δεν ξέρουν με ποιες τα έχουν βάλλει».
Χθες είχαν προχωρήσει σε συμβολικό αποκλεισμό των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη ζητώντας συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ