Λαυρεντιάδης: Προτείνεται η αποφυλάκιση για την Proton –Παραμένει κρατούμενος για άλλη υπόθεση

lavrediadis

Να αποφυλακιστεί, λόγω λήξης του 18μήνου, με την επιβολή αυστηρών περιοριστικών όρων, προτείνει ο εισαγγελέας για τον Λαυρεντη Λαυρεντιάδη, βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης των επισφαλεών δανείων, ύψους 700 εκατ. ευρώ, της Proton Bank.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελικός λειτουργός προτείνει αποφυλάκιση του Λαυρεντη Λαυρεντιάδη, με τους εξής όρους: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παράδοση διαβατηρίου, απαγόρευση μετακίνησης πέραν των ορίων του νομού Αττικής, απαγόρευση μετακίνησης με πλωτό ή εναέριο μέσο, εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και υποχρεωτική διανυκτέρευση στην οικία του.

Για τους υπόλοιπους κατηγορουμένους, που κρατούνται για την ίδια υπόθεση, δηλαδή τους Δημ. Σαραμαντή, Αντώνη Αθανάσογλου, Τρ. Κολλίτζα και Σμαραγδα Λιαρμακοπουλου, η πρόταση του εισαγγελέα είναι να αφεθούν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους δύο φορές το μήνα.

Πάντως, σε ό,τι αφορά τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, μπορεί γι' αυτή την υποθεση της Proton να μην είναι δυνατή εκ του νομού η κράτησή του, αφού έχει παρέλθει το 18μηνο ,θα παραμείνει όμως στη φυλακή, καθώς έχει κριθεί προφυλακιστέος και για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του επιχειρηματία Αθηναγόρα Ανδριαδάκη τον Ιούνιο του 1012.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ