Ο παιδόφιλος που διακινούσε εικόνες παιδικής πορνογραφίας

paidofilosready

Δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία τα στοιχεία του 29χρονου από το Βόλο ο οποίος διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου.

Πρόκειται για τον Δημήτριο Τσούκαλη του Χρήστου και της Αμαλίας, που γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 1985 στο Βόλο Μαγνησίας και συνελήφθη την Τρίτη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Οι λογαριασμοί «προφίλ», που προέκυψε ότι έχει δημιουργήσει στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Facebook» έχουν τα ψευδώνυμα: «Δημήτρης Καραμπίκος», «nikos legalize», «Μάριος Κασιοπίτας», «JACK MADBOY».

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για πορνογραφία ανηλίκων από δράστη, και στον υπολογιστή του βρέθηκε υλικό με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Οπως αναφέρει η αστυνομία: «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την οριστική εκδίκαση της σε βάρος του κατηγορίας, αποσκοπεί στην ενδελεχή διερεύνηση της εγκληματικής δράσης του, την διακρίβωση στοιχείων και άλλων ανηλίκων κοριτσιών, πέραν των θυμάτων, που έχουν ήδη εξευρεθεί, την προστασία των θυμάτων του, της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό της ερευνώμενης κακουργηματικής δράσης.»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ