Οι 11 ιδανικές εταιρείες για εργασία

ergazomenoi

Δεν υπάρχει καταναγκαστική και βαρετή δουλειά, υπάρχει συντηρητικό περιβάλλον χωρίς κίνητρα για τον εργαζόμενο αλλά και απο την άλλη νεανικό εργασιακό περιβάλλον με στόχους, κίνητρα και προκλήσεις. Κι όμςως από ότι φαίνεται υπάρχουν τέτοιου τύπου δουλειές και αυτές ανήκουν στο τομέα της νέας τεχνολογίας. Στο συγκεκριμένο περιβάλλον συγκεντρώνονται νέοι κυρίως εργαζόμενοι με όρεξη και διάθεση για να προσφέρουν αλλά και να εξελιχθούν επαγγελματικά.ωΤο εξειδικευμένο σάιτ Glassdoor.com, που ασχολείται με τις συνθήκες στην αγορά εργασίας παγκοσμίως, έψαξε και βρήκε τις εταιρείες που προσφέρουν κάτι παραπάνω από δουλειά στους εργαζόμενούς τους.

Μάλιστα, για να γίνει πιο κατανοητή η κατάταξη των εταιρειών στον σχετικό πίνακα, βαθμολόγησε το εργασιακό περιβάλλον που προσφέρουν από το 1 έως το 5 που είναι το άριστο! Τα αποτελέσματα εκπλήσσουν, καθώς ανάμεσα στις εταιρείες που προσφέρουν άριστες συνθήκες είναι κάποιες από τις μεγαλύτερες του κόσμου, αυτή τη στιγμή. Και ενώ θα περίμενε κανείς αυτές που αποτελούν τις ατμομηχανές; της παγκόσμιας οικονομίας να ήταν και οι πλέον "σκληρές", τελικά ισχύει το αντίθετο.

Η λίστα με τις εταιρείες είναι η παρακάτω:

NetApp (βαθμολογία 3,8)

Abode (βαθμολογία 4)

Citrix (βαθμολογία 4)

Apple (βαθμολογία 4,1)

CDW (βαθμολογία 4,1)

Intuit (βαθμολογία 4,1)

National Instruments (βαθμολογία 4,2)

Facebook (βαθμολογία 4,3)

Riverbed (βαθμολογία 4,3)

Google (βαθμολογία 4,3)

Twitter (βαθμολογία 4,5)

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ