Προφυλακίστηκαν και οι δύο 18χρονοι για το διπλό φονικό στη Μάνη

manidrastesready

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με την σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα οι δύο 18χρονοι που κατηγορούνται για το διπλό φονικό στη Μάνη μετά την απολογία τους στον ανακριτή Καλαμάτας.

.
Το πρωί έξω από το δικαστικό μέγαρο είχε συγκεντρωθεί ομάδα συγγενών των θυμάτων που αποδοκίμασαν τον έναν εκ των δραστών κατά την προσαγωγή του στον ανακριτή.

Μετανιωμένος και αθώος επί των κατηγοριών που του αποδίδονται εμφανίζεται μέσω απολογητικού υπομνήματος ο ένας εκ των δυο 18χρονων.

«Δεν είμαι δολοφόνος, ούτε αδίστακτος κακοποιός, αλλά φοβισμένος, ανώριμος και άμυαλος νέος 18 ετών» φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος.

Όπως αναφέρει στην αρχή του υπομνήματός του, «παρά τα όσα έχουν γραφτεί και λεχθεί για την υπόθεση από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ιδίως εξαιτίας των όσων επακολούθησαν του συμβάντος, δεν είμαι ούτε δολοφόνος ούτε αδίστακτος κακοποιός, αλλά ένας σοκαρισμένος, φοβισμένος, ανώριμος και άμυαλος νέος 18 ετών, ο οποίος βρέθηκε μπροστά σε μια πρωτοφανή γι' αυτόν κατάσταση που ούτε προέβλεψε ούτε μπορούσε να διαχειριστεί».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS