Βρετανία:28χρονη εξαπατούσε άτεκνα ζευγάρια ως παρένθετη μητέρα-Ανάμεσα τους και ο γιός του Μπιν Λάντεν

parenthetimotherready

Η 28χρονη Βρετανίδα Louise Pollard εξαπατούσε άτεκνα ζευγάρια, ως υποψήφια παρένθετη μητέρα, που θα κυοφορούσε τα παιδιά τους και τους αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά, ενώ όταν την ρωτούσαν για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της, τους έλεγε ότι απέβαλε.

Ανάμεσα στα θύματα της πανούργας Βρετανίδας ήταν και ο γιος του Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο Ομάρ και η σύζυγός του, που είχαν ζητήσει από την 28χρονη να φέρει στον κόσμο το παιδί τους, το 2010. Τότε η «παρένθετη» μητέρα ισχυρίστηκε, αρχικά, ότι έμεινε έγκυος, ενώ αργότερα, είπε στο ζευγάρι πως απέβαλε.

Το σχέδιο της 28χρονης ήταν, αφού δήλωνε στα άτεκνα ζευγάρια πως έχει μείνει έγκυος, προσκομίζοντας ψεύτικα πιστοποιητικά, να τους απομυζά οικονομικά στη συνέχεια προφασιζόμενη διάφορες ανάγκες της, όπως ατύχημα με το αυτοκίνητο ή μετακόμιση και χρήματα για ενοίκιο.

Όμως, δύο ζευγάρια που ζήτησαν την βοήθειά της για να τεκνοποιήσουν, την κατήγγειλαν στην αστυνομία, όταν διαπίστωσαν ότι τους είχε προσκομίσει πλαστά πιστοποιητικά εγκυμοσύνης, αφού τους είχε αποσπάσει συνολικά το ποσόν των 15.000 λιρών (18.900 ευρώ).

Ο δικαστής Graham Cottle, που εκδίκασε την υπόθεση, δήλωσε ότι η γυναίκα δεν είναι μόνο ένοχη για την οικονομική απάτη, αλλά και για «βάναυσες και άκαρδες ενέργειες που έκαναν τα ζευγάρια δυστυχισμένα».

Η Louise Pollard καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών χρόνων και τεσσάρων μηνών και παραδέχθηκε τις σε βάρος της κατηγορίες για απάτη για ψευδείς εγκυμοσύνες σε τρεις περιπτώσεις, τον Μάρτιο του 2012 και τον Μάη και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS