Η μάντισσα- χίμαιρα στο ζωολογικό κήπο του Πακιστάν

ximairaready

«Μισή άνθρωπος, μισή αλεπού» η χίμαιρα του ζωολογικού κήπου στο Καράτσι συναρπάζει τους επισκέπτες που συρρέουν όχι μόνο για να τη δουν αλλά για να τους δώσει λύσεις στα προβλήματά τους και να προβλέψει το μέλλον.
Δίπλα στους ελέφαντες και τα ελάφια, κρυμμένη πίσω από μία κουρτίνα είναι το σπίτι της Mumtaz Begum, του άντρα που έχει αναλάβει το ρόλο της χίμαιρας.
Πίσω από τη χίμαιρα Mumtaz κρύβεται ο 33χρονος Murad Ali. Καθημερινά για 12 ώρες ντύνεται γυναίκα και «αποκτάει» ο σώμα μιας αλεπούς. Το ρόλο της χίμαιρας «κληρονόμησε» από τον πατέρα του που πέθανε πριν από 16 χρόνια.
Το κορυφαίο αξιοθέατο του κήπου εδώ και πολλές γενιές βρίσκεται ξαπλωμένο σε ένα ειδικά σχεδιασμένο κρεβάτι κι εντυπωσιάζει τους επισκέπτες με την εξυπνάδα και τη σοφία της, όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι.
«Η ζωή είναι πολύ μικρή, θα πρέπει να την περνάμε με χαμόγελα λέει η Mumtaz Begum. «Οι άνθρωποι, οι οποίοι με επισκέπτονται φεύγουν ευχαριστημένοι. Και γνωρίζοντας ότι αισθάνονται ευτυχείς, είμαι κι εγώ ευτυχισμένη », είπε η Mumtaz στο Reuters.
Συχνά οι μαθητές στο Καράτσι επισκέπτονται τη μάντισσα-χίμαιρα για να μάθουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους ενώ κάποιοι ενδιαφέρονται να μάθουν πότε οι κόρες τους θα παντρευτούν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS