Έξαλλος ο Τραμπ - Δεν επέτρεψε στο CNN να του κάνει ερώτηση [video]

Ο Ντόναλντ Τραμπ ξαναχτύπησε! Σε συνέντευξη Τύπου στον «Πύργο Τραμπ» στην Νέα Υόρκη, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν επέτρεψε στο πασίγνωστο τηλεοπτικό δίκτυο CNN να του υποβάλλει ερώτηση, τονίζοντας πως «μεταδίδουν ψεύτικες ειδήσεις».

Ο ίδιος σχολίασε αναφορικά με την είδηση που τον φέρει να έκανε όργια σε ξενοδοχείο στην Μόσχα και με αυτό να τον εκβιάζουν οι Ρώσοι, πως πρόκειται για απολύτως ψευδή και κατασκευασμένη είδηση, προσθέτοντας αναφορικά με το τηλεοπτικό δίκτυο που θεωρεί εχθρό του και υποστηρικτή των δημοκρατικών και της Χίλαρι Κλίντον πως «ξέφυγαν πολύ για να το κατασκευάσουν».

Ο Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε μάλιστα να απαντήσει σε ερώτηση του CNN, λέγοντας στον δημοσιογράφο του τηλεοπτικού δικτύου Τζιμ Ακόστα: «Δεν θα σας επιτρέψω να υποβάλετε ερώτηση. Μεταδίδετε ψευδείς ειδήσεις».

Στις συνεχόμενες προσπάθειες του ρεπόρτερ να υποβάλει την ερώτησή του, ο Ντόναλντ Τραμπ, απαντούσε «Ησυχία, ησυχία, μην είστε αγενής, δεν θα σας δώσω ερώτηση, μεταδίδετε ψευδείς ειδήσεις».

Λίγο αργότερα το CNN, το οποίο ανήκει στον όμιλο Time Warner Inc., διαβεβαίωσε ότι η απόφασή του να δημοσιοποιήσει στον ιστότοπό του «προσεκτικά ελεγμένο βάσει πηγών ρεπορτάζ» σχετικά με έγγραφα των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών τα οποία αφορούν τον Ντόναλντ Τραμπ, τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ, είναι «πολύ διαφορετική από την απόφαση του (ειδησεογραφικού ιστοτόπου) Buzzfeed να δημοσιοποιήσει έγγραφα που περιέχουν αβάσιμες πληροφορίες».

 

 

 

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS