Κρουαζιερόπλοιο στο έλεος κυκλώνα για τρεις μέρες [video]

Η κρουαζιέρα που αναχώρησε από τη Νέα Υόρκη με προορισμό τις Μπαχάμες έπρεπε να είναι μια χαλαρωτική και απολαυστική εμπειρία για τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Norwegian Breakaway που ήθελαν να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά εν πλω.

Όμως τελικά η κρουαζιέρα τους εξελίχθηκε σε εφιάλτη, όταν το πλοίο τους βρέθηκε στο έλεος του «κυκλώνα-βόμβα», όπως αποκαλείται το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τις ΗΠΑ εδώ και μια εβδομάδα. 

Οι επιβάτες της «κρουαζιέρας του τρόμου» μίλησαν στα αμερικανικά ΜΜΕ για την τραυματική τους εμπειρία, περιγράφοντας τις εφιαλτικές ώρες που πέρασαν μέσα στο πλοίο, φοβούμενοι για τη ζωή τους.

;

«Ακουγόταν σαν να ήταν έτοιμο το πλοίο να κοπεί στα δύο. Ήταν η πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής μου. Τα κύματα έφταναν τα 12 μέτρα ύψος και ήταν ένα συνεχές σφυροκόπημα. Τα παιδιά έκλαιγαν και επιβάτες έκαναν εμετό σε κάθε γωνιά του σκάφους», είπε η Brenda Walsh-Matias στο WNEP.

Στα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου μπορεί κανείς να δει πίνακες κολλημένους με ταινία στους τοίχους για να μην πέσουν και πετσέτες απλωμένες παντού στο βρεγμένο πάτωμα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=XVnuK4TdN5E

 

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS