ΚΟΣΜΟΣ

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 9χρονης Αφγανής - Εντοπίστηκε στην Αυστρία

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 9χρονης από το Αφγανιστάν, η οποία διέμενε στη Θεσσαλονίκη με έναν 27χρονο ομοεθνή της, ο οποίος είχε την προσωρινή της επιμέλεια.

Μετά τις ενέργειες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τις αντίστοιχες αστυνομικές Αρχές της Αυστρίας, η 9χρονη Αφγανή εντοπίστηκε σε πόλη της Αυστρίας.

Κατόπιν διαδικασιών που θα ακολουθήσουν οι αυστριακές αρχές σε συνεργασία με τις γερμανικές, η 9χρονη θα παραδοθεί στη μητέρα της, η οποία ζει στη Γερμανία.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την εξαφάνιση της 9χρονης:

Εντοπίσθηκε έπειτα από άμεσες ενέργειες και συνεργασία με Ευρωπαϊκές Αστυνομικές Αρχές σε πόλη της Αυστρίας, 9χρονη αλλοδαπή στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης έκθεσης ανήλικης σε κίνδυνο.
Για την υπόθεση συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός, που είχε την προσωρινή της επιμέλεια.

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης έκθεσης 9χρονης αλλοδαπής σε κίνδυνο από 27χρονο αλλοδαπό που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, οι άμεσες ενέργειες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τις αντίστοιχες αστυνομικές Αρχές της Αυστρίας οδήγησαν στον εντοπισμό της ανήλικης σε πόλης της Αυστρίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς, έχοντας την προσωρινή επιμέλεια της ανήλικης, την παρέδωσε σε προγενέστερο χρόνο σε έτερο αλλοδαπό με προκειμένου να τη μεταφέρει παράνομα στη Γερμανία όπου διαμένει η μητέρα της.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι η 9χρονη βρίσκεται ασφαλής σε πόλη της Αυστρίας, ενώ από τις αρμόδιες Αρχές της Αυστρίας και της Γερμανίας, πραγματοποιούνται οι απαραίτητες ενέργειες για να παραδοθεί η ανήλικη στη μητέρα της.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

symmaxia

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS