Σοκαριστικό βίντεο: Αστυνομικός πυροβολεί εξ επαφής διαδηλωτή στο Χονγκ Κονγκ

Σοκαριστικό βίντεο: Αστυνομικός πυροβολεί εξ επαφής διαδηλωτή στο Χονγκ Κονγκ

Αληθινές σφαίρες εναντίον διαδηλωτών χρησιμοποίησαν αστυνομικοί τα ξημερώματα (ελληνική ώρα) στο ανατολικό τμήμα του Νησιού του Χονγκ Κονγκ, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Cable TV.

Σε μεγάλο μέρος της αυτόνομης περιοχής της Κίνας συνεχίζει να επικρατεί χαοτική κατάσταση, εν μέσω των συνεχιζόμενων αντικυβερνητικών κινητοποιήσεων.

Την Κυριακή, η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει διαδηλωτές που απέκλεισαν δρόμους και προκάλεσαν μεγάλες φθορές σε εμπορικά κέντρα στον σημαντικότερο χρηματοοικονομικό κόμβο της Ασίας.

Δεν είναι σαφές μέχρι στιγμής εάν υπάρχουν θύματα, ωστόσο, αναφορές στα ασιατικά ΜΜΕ, έκαναν λόγο για πιθανότητα δύο νεκρών νεαρής ηλικίας.

Η αστυνομία δεν θέλησε να σχολιάσει την πληροφορία για χρήση πραγματικών πυρών όταν επικοινώνησε μαζί της το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Διαδηλωτής στο Χονγκ Κονγκ κατέγραψε τη στιγμή που αστυνομικός βγάζει όπλο και πυροβολεί εξ επαφής έναν νεαρό που συμμετέχει στα άγρια επεισόδια, έχοντας καλύψει με μαντήλι το πρόσωπό του. 

Πηγή: skai.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS