Βρετανία: Προβάδισμα 8-7 μονάδων δίνουν στους Συντηρητικούς του Τζόνσον οι δημοσκοπήσεις

Βρετανία: Προβάδισμα 8-7 μονάδων δίνουν στους Συντηρητικούς του Τζόνσον οι δημοσκοπήσεις

Οι Συντηρητικοί του Μπόρις Τζόνσον διατηρούν προβάδισμα από 8 έως 17 μονάδες, έναντι των Εργατικών, σε πέντε δημοσκοπήσεις που δημοσιεύθηκαν τις τελευταίες ημέρες, ενόψει των εκλογών της 12ης Δεκεμβρίου στη Βρετανία.

Στην πιο πρόσφατη δημοσκόπηση, της εταιρείας ORB για λογαριασμό της εφημερίδας Sunday Telegraph, οι Συντηρητικοί προηγούνται με ποσοστό 36%.

Οι Εργατικοί συγκεντρώνουν 28%, οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες 14% και το κόμμα Brexit του Νάιτζελ Φάρατζ 12%. Αλλη έρευνα, της εταιρείας Opinium για τον Observer, δίνει στο κόμμα του Μπόρις Τζόνσον ποσοστό 42%, στους Εργατικούς 26%, στους Ελεύθερους Δημοκράτες 16% και στο κόμμα Brexit 9%.

Ακόμη, σε δημοσκόπηση της Ipsos MORI δίνει προβάδισμα 17 μονάδων τους Συντηρητικούς, με ποσοστό 41% έναντι 24% για τους Εργατικούς. Σε αυτήν τη δημοσκόπηση οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ποσοστό τους (20%) ενώ αντίθετα το κόμμα του Φάρατζ πέφτει στο 7%, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ