Βρετανική αστυνομία: «Δεν έχει σχέση με τρομοκρατική δραστηριότητα το περιστατικό» στο πάρκο ψυχαγωγίας

Βρετανική αστυνομία: «Δεν έχει σχέση με τρομοκρατική δραστηριότητα το περιστατικό» στο πάρκο ψυχαγωγίας

Δεν έχει σχέση με τρομοκρατική δραστηριότητα το «εν εξελίξει περιστατικό» σε πάρκο ψυχαγωγίας του Νανίτον, στην κεντρική Αγγλία, που όπως ανακοίνωσε αντιμετωπίζει η βρετανική αστυνομία.

Η αστυνομία του Γουέργουικσερ δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες στον λογαριασμό της στο Twitter, όμως ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για ένοπλο που κρατά ομήρους στις εγκαταστάσεις του πάρκου ψυχαγωγίας που περιλαμβάνουν σινεμά, γυμναστήριο και μπόουλινγκ σέντερ.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε στο Sky News ότι άκουσε πως ο ένοπλος είναι πρώην υπάλληλος του μπόουλινγκ σέντερ.
Εικόνες στο Twitter δείχνουν πλήθος περιπολικών που έχουν σπεύσει στην περιοχή, ενώ τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι δρόμοι που οδηγούν στο πάρκο έχουν αποκλειστεί.

Δημοσιογράφος της Coventry Telegraph, αλλά και αυτόπτες μάρτυρες που δημοσιεύουν πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφεραν ότι ελικόπτερο ασθενοφόρο προσγειώθηκε στην περιοχή, όπου έχουν σπεύσει και άλλα ασθενοφόρα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ