Ελεύθερος ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Έληξε η κράτησή του, μετά τις κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις
Φωτογραφία: X/Twitter Euronews

Ελεύθερος ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Έληξε η κράτησή του, μετά τις κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Έληξε η κράτηση του Ζεράρ Ντεπαρντιέ, όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος του, μετά την ανάκριση του ηθοποιού σχετικά με κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις.

Ο ηθοποιός «δεν κρατείται πλέον στο αστυνομικό τμήμα», ανακοίνωσε ο δικηγόρος του Κριστιάν Σεντ Παλέμ δηλώνοντας ότι «η αστυνομική κράτηση έληξε». «Η ημέρα τελείωσε, δεν θα δώσω περισσότερες λεπτομέρειες. Τελείωσε για τις σημερινές ακροάσεις», είπε σε δημοσιογράφους, όπως μετέδωσε το BFMTV.

Οι καταγγελίες κατά του Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Οι δύο καταγγέλλουσες κατηγορούν τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ ότι τις άγγιξε σε δύο κινηματογραφικά γυρίσματα: το 2014 στα γυρίσματα της ταινίας Le Magicien et les Siamois του Ζαν Πιέρ Μοκί και το 2021 στα γυρίσματα της ταινίας Les Volets verts του Ζαν Μπέκερ. Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ αρνείται τις κατηγορίες εναντίον του.

Μία σκηνογράφος, που εργαζόταν στην ταινία Les Volets Verts σε σκηνοθεσία του Jean Becker τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση εναντίον της το 2021. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ενώ καθόταν σε διάδρομο, την άρπαξε με τα πόδια του και την έβαλε ανάμεσα στους μηρούς του.

Η άλλη καταγγελία υποβλήθηκε από πρώην βοηθό σε γυρίσματα, η οποία κατηγόρησε τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ για σεξουαλική επίθεση το 2014. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, εκείνος της άγγιξε τα οπίσθια και της έκανε άσεμνα σχόλια πριν και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Η ηθοποιός Ελέν Ντάρας κατέθεσε επίσης μήνυση κατά του Ντεπαρντιέ για σεξουαλική επίθεση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων το 2007, αλλά η υπόθεση απορρίφθηκε από την εισαγγελία του Παρισιού καθώς είχε παραγραφεί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ