Εξαλλος ο Τραμπ με Μπόρις Τζόνσον- Η Βρετανία συμμετέχει στην ανάπτυξη του δικτύου 5G

Εξαλλος ο Τραμπ με Μπόρις Τζόνσον- Η Βρετανία συμμετέχει στην ανάπτυξη του δικτύου 5G

Εξαλλος με τον Μπόρις Τζόνσον φέρεται να είναι ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με τους Financial Times, ο Αμερικανός πρόεδρος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας και ήταν έξαλλος για το γεγονός ότι ο Τζόνσον αποφάσισε να επιτρέψει στον κινεζικό κολοσσό Huawei να συμμετάσχει στην ανάπτυξη του δικτύου 5G.

Επικαλούμενο αξιωματούχους στο Λονδίνο και την Ουάσινγκτον, το δημοσίευμα περιγράφει πως ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν έξαλλος κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας που έγινε την περασμένη εβδομάδα μετά την απόφαση της κυβέρνησης Τζόνσον να επιτρέψει στον κινεζικό κολοσσό να έχει έναν περιορισμένο ρόλο στην ανάπτυξη του βρετανικού δικτύου 5G, αψηφώντας τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις της κυβέρνησης Τραμπ.

FT: Επαθε αποπληξία ο Τραμπ
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένα άτομο με γνώση όσων συζητήθηκαν στην τηλεφωνική επικοινωνία της 28ης Ιανουαρίου είπε ότι ο Τραμπ έπαθε «αποπληξία». Ένας άλλος αξιωματούχος τόνισε στην εφημερίδα ότι η τηλεφωνική συνδιάλεξη ήταν «πολύ δύσκολη» και πως ο τόνος του Τραμπ εξέπληξε τους Βρετανούς αξιωματούχους.

Σε ερώτηση για το δημοσίευμα, το γραφείο του Βρετανού πρωθυπουργού απάντησε πως δεν είχε τίποτε να προσθέσει στην ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο μετά την τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ηγετών για την απόφαση για την Huawei.

«Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε τη σημασία ομοϊδεατών χωρών να συνεργάζονται για την διαφοροποίηση της αγοράς και να σπάσει η κυριαρχία ενός μικρού αριθμού εταιρειών», ανέφερε η ανακοίνωση. Δεν υπήρχε άμεσο σχόλιο από τον Λευκό Οίκο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS