Επική γκάφα στις ΗΠΑ: Εβαλαν φανταστική χώρα της Marvel σε λίστα για εμπορικούς εταίρους!

Επική γκάφα στις ΗΠΑ: Εβαλαν φανταστική χώρα της Marvel σε λίστα για εμπορικούς εταίρους!

Κολομβία, Περού, Κορέα και… Wakanda.

Οχι, οι ΗΠΑ δεν έκαναν κάποια εμπορική συμφωνία με τη φανταστική χώρα που υπάρχει μόνο στον κόσμο της Marvel. Πρόκειται για επική γκάφα του υπουργείου Γεωργίας.

Στην κυβέρνηση των ΗΠΑ φαίνεται ότι έχουν λατρεία στον κόσμο της Marvel. Πριν από λίγες ημέρες οι συνεργάτες του Ντόναλντ Τραμπ τον είχαν εμφανίσει ως Thanos, τον απόλυτο «κακό» στο σύμπαν της Marvel. Αν εκείνο είχε γίνει ως μήνυμα προς τους αντιπάλους του Αμερικανού προέδρου, το νέο «κρούσμα» είναι γκάφα.

Το υπουργείο Γεωργίας συμπεριέλαβε τη Wakanda, την πατρίδα του σούπερ ήρωα Black Panther, στον κατάλογο των χωρών που επωφελούνται από τη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με τις ΗΠΑ. Πρόκειται για κατάλογο σε προσομοιωτή που υπολογίζει τους τελωνειακούς δασμούς στον ιστότοπο του υπουργείου, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Πήραν χαμπάρι την γκάφα στο Τwitter

Ενας χρήστης του Twitter διαπίστωσε την γκάφα με τη φανταστική χώρα στον κατάλογο του υπουργείου και αυτό γρήγορα έκανε τον γύρο των social media. Κάπως έτσι το πήραν χαμπάρι και στο υπουργείο Γεωργίας και διόρθωσαν το λάθος.

 

 

«Το προσωπικό που ασχολείται με τον προσομοιωτή δασμών έκανε δοκιμές για να επιβεβαιώσει ότι λειτουργεί σωστά. Η Wakanda διεγράφη από τον κατάλογο μετά τη δοκιμή», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος Τύπου του αμερικανικού υπουργείου Γεωργίας, χωρίς να διευκρινίσει για πόσο έμεινε η Wakanda στη λίστα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ