Νότια Κορέα: Κάηκαν άνθρωποι από πυρκαγιά στην εντατική

Νότια Κορέα: Κάηκαν άνθρωποι από πυρκαγιά στην εντατική

Τραγικός είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός των θυμάτων της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην εντατική ενός νοσοκομείου στη Νότια Κορέα. Τουλάχιστον 41 άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα 77 τραυματίστηκαν, εκ των οποίων τα 8 είναι σε σοβαρή κατάσταση. Υπάρχουν μάλιστα φόβοι πως ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 7.30 το πρωί τοπική ώρα (00:300 Ελλάδος) στο τμήμα της εντατικής στο ισόγειο του νοσοκομείο Σετζόνγκ της πόλης Μιριάν.

Η φωτιά εξαπλώθηκε πάρα πολύ γρήγορα, με το νοσοκομείο να μη προλαβαίνει να βγάλει έγκαιρα τους ανθρώπους από την εντατική, ενώ έγινε άμεση εκκένωση στο μαιευτήριο που βρίσκεται ακριβώς πίσω από την εντατική. 

https://www.youtube.com/watch?v=R8uvKk630J4

Σε χρόνο ρεκόρ το κτίριο τυλίχθηκε στις φλόγες, με τον πρωθυπουργό της Νότιας Κορέας Λι Νακ-Γιον να δίνει εντολή να χρησιμοποιηθούν όλα τα διαθέσιμα μέσα και όλο το διαθέσιμο προσωπικό για να κατασβεστεί η πυρκαγιά.

YN 2018 01 26 09.26.23

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ