Καναδάς: Νεκρός ηλικιωμένος από πυρά αστυνομικών έπειτα από διαπληκτισμό σε κατάστημα- Αρνήθηκε να βάλει μάσκα
REUTERS/BLAIR GABLE

Καναδάς: Νεκρός ηλικιωμένος από πυρά αστυνομικών έπειτα από διαπληκτισμό σε κατάστημα- Αρνήθηκε να βάλει μάσκα

Ένας ηλικιωμένος άνδρας, ηλικίας 73 ετών, έχασε τη ζωή του έπειτα από καταδίωξη των αστυνομικών αρχών του Καναδά με αφορμή διαπληκτιμό που είχε νωρίτερα ο ηλικιωμένος σε κατάστημα όπου αρνήθηκε να φορέσει μάσκα.


Αναλυτικότερα και σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε χθες Πέμπτη η δημόσια καναδική τηλεόραση, το δίκτυο CBC, που επικαλείται την αστυνομία της επαρχίας Οντάριο, o ηλικιωμένος επιτέθηκε την Τετάρτη σε ένα υπάλληλο καταστήματος που απαίτησε να φορέσει μάσκα προστασίας, όπως ορίζει ο νόμος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο άνδρας αρνήθηκε, σύμφωνα με μια υπάλληλο του καταστήματος, και τράπηκε σε φυγή μετά το συμβάν, το οποίο καταγράφηκε σε ένα χωριό που απέχει περίπου 200 χιλιόμετρα από το Τορόντο.

Λίγη ώρα αφού έφθασαν στο σπίτι του άνδρα, δύο αστυνομικοί ενεπλάκησαν σε ανταλλαγή πυρών μαζί του, ανέφερε η υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας του Οντάριο.

Ο ηλικιωμένος υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη λίγη ώρα μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, συνέχισε. Τα στοιχεία του θύματος δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.
Στον τόπο του συμβάντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν «ένα ημιαυτόματο τουφέκι κι ένα πιστόλι», κατά την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων, η οποία κατέσχεσε τα υπηρεσιακά όπλα των δύο αστυνομικών που ενεπλάκησαν.

Αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή στο πτώμα του θύματος σήμερα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS