Κατεχόμενα: Ενταλμα σύλληψης για τον 16χρονο που κατέβασε τη σημαία της Τουρκίας

Κατεχόμενα: Ενταλμα σύλληψης για τον 16χρονο που κατέβασε τη σημαία της Τουρκίας

Ενταλμα σύλληψης του 16χρονου που κατέβασε την τουρκική σημαία από σχολείο στα Κατεχόμενα και έσπασε και μια φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς, εξέδωσε το ψευδοκράτος.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του το «υπουργείο Εξωτερικών» γνωστοποιεί ότι «εντοπίστηκε ο Ελληνοκύπριος που κατέβασε την τουρκική σημαία και έσπασε τη φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς κατά τη διάρκεια θρησκευτικής τελετής που έκαναν οι Ελληνοκύπριοι σε εκκλησία στο χωριό Λύση» και αναφέρει ότι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα πάντα με την σχετική ανακοίνωση έχει ενημερωθεί ήδη η ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών. Την ίδια ώρα, έντονες φαίνεται να είναι οι αντιδράσεις για το περιστατικό από τους «Γκρίζους Λύκους», οι οποίοι φέρονται να προειδοποίησαν την ηγεσία της τουρκοκυπριακής κοινότητας για «μέτρα».

Το χρονικό της υπόθεσης στα Κατεχόμενα

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε την περασμένη Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου. 0 16χρονος μαθητής μετέβη στην κατεχόμενη Λύση για την εορτή της Παναγιάς της και δίχως να γίνει αντιληπτός κατάφερε να κατεβάσει την τουρκική σημαία. Το βίντεο που δείχνει τον νεαρό να ανεβαίνει στον ιστό και κατεβάζει την σημαία μονοπωλεί στα τουρκικά ΜΜΕ.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ