Καθηγήτρια στις ΗΠΑ έκανε σεξ δεκάδες φορές με ανήλικο μαθητή της -Απειλείται με βαριά ποινή
Φωτογραφία: Bryant Police Department

Καθηγήτρια στις ΗΠΑ έκανε σεξ δεκάδες φορές με ανήλικο μαθητή της -Απειλείται με βαριά ποινή

Η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ είχε μάθει το 2020 μέσω της πρωινής εκπομπής “Good Morning America” πόσο αγαπητή ήταν στους μαθητές της η καθηγήτρια Χέδερ Χέαρ, όταν με ένα βίντεο την αποχαιρέτισαν καθώς διεκόπη, λόγω της πανδημίας, το μάθημα Οικιακής Οικονομίας που δίδασκε στο λύκειο Bryant του Αρκάνσας.

Τώρα, όμως, η 33χρονη καθηγήτρια απειλείται με πολυετή κάθειρξη καθώς είχε αναπτύξει μια πολύ στενή σχέση με έναν 17χρονο σήμερα μαθητή της με τον οποίο έκανε σεξ έως και 30 φορές.

Η καθηγήτρια συνελήφθη τον περασμένο Απρίλιο και τώρα κάθεται στο εδώλιο της κατηγορουμένης. Το θύμα της, ονόματι J.R. σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ – κατήγγειλε αυτοπροσώπως τη σεξουαλική του κακοποίηση. Όπως δήλωσε στην αστυνομία, γνώρισε την Χέαρ το φθινόπωρο του 2021 και προφανώς προσέλκυσε εξ αρχής το ενδιαφέρον της.

Heather Hare kathigitria.jpg
Η 33χρονη καθηγήτρια ομολόγησε την ενοχή της ενώπιον δικαστηρίου στο Άρκανσας των ΗΠΑ

 

«Η Χέαρ άρχισε να συζητά κατ’ ιδίαν με το ανήλικο θύμα. Του έδωσε τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου και επικοινωνούσε μαζί του μέσω Instagram και Snapchat. Mια μέρα του είπε ότι ονειρεύτηκε πώς είχαν κάνει σεξ», επεσήμανε ο εισαγγελέας Τζον Ρέι Γουάιτ στη δίκη της καθηγήτριας.

Το όνειρό της έγινε πραγματικότητα αφού «το ανήλικο θύμα και η Χέαρ κατά το σχολικό έτος 2021/2022 έκαναν σεξ έως και 30 φορές μεταξύ άλλων στο διαμέρισμά της στο Κόνγουεϊ, στο αυτοκίνητό τους, στη σχολική τάξη και στους χώρους στάθμευσης του λυκείου Bryant», πρόσθεσε ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τον Απρίλιο του 2022 η καθηγήτρια επισκέφθηκε τον ανήλικο μαθητή στο δωμάτιο ξενοδοχείου στη διάρκεια σχολικής εκδρομής στην Ουάσιγκτον κι έκανε σεξ μαζί του.

Η ομολογία της καθηγήτριας

Η Χέαρ ομολόγησε την ενοχή της ενώπιον του δικαστηρίου. Στόχος της καθηγήτριας ήταν στο πλαίσιο συμφωνίας με την εισαγγελία να μειωθεί η ποινή της στα 13 χρόνια κάθειρξης, αλλά ο προεδρεύων δικαστής αρνήθηκε να αποδεχθεί αμέσως τη συμφωνία.

Όπως είπε δεν θα ανακοινώσει την απόφασή του μέχρι την τελική ακρόαση καθορισμού της ποινής της καθηγήτριας. Εάν το δικαστήριο απορρίψει τη συμφωνία, η Χέαρ μπορεί να αποσύρει την ομολογία της και να ρισκάρει μια διεξαγωγή της δίκης, με τον κίνδυνο να της επιβληθεί στο τέλος ποινή ισόβιας κάθειρξης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ