Κέιτ Μίντλετον: Πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία προσπάθησε να αποκτήσει το προσωπικό του νοσοκομείου όπου νοσηλεύτηκε η πριγκίπισσα

Κέιτ Μίντλετον: Πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία προσπάθησε να αποκτήσει το προσωπικό του νοσοκομείου όπου νοσηλεύτηκε η πριγκίπισσα

Μεγάλο θέμα ασφαλείας φέρεται να έχει δημιουργηθεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε η Κέιτ Μίντλετον, ύστερα από αναφορές για πρόσβαση στα ιδιωτικά ιατρικά αρχεία της πριγκίπισσας από το προσωπικό.

Οι υπεύθυνοι της The London Clinic, όπου η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά τον Ιανουάριο, ξεκίνησαν έρευνα μετά τον ισχυρισμό ότι τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στα ιατρικά της αρχεία.

Πηγή δήλωσε στη «Mirror»: «Πρόκειται για μια σημαντική παραβίαση της ασφάλειας και απίστευτα επιζήμια για το νοσοκομείο, δεδομένης της άψογης φήμης του για τη θεραπεία μελών της βασιλικής οικογένειας».

«Ανώτερα στελέχη του νοσοκομείου επικοινώνησαν με το Παλάτι του Κένσινγκτον αμέσως μόλις ενημερώθηκαν για το περιστατικό και διαβεβαίωσαν το Παλάτι ότι θα διεξαχθεί πλήρης έρευνα.

Ολόκληρο το ιατρικό προσωπικό σοκαρίστηκε και συνετρίβη από τους ισχυρισμούς και ήταν πολύ πληγωμένο που ένας έμπιστος συνάδελφος φέρεται να είναι υπεύθυνος για μια τέτοια παραβίαση της εμπιστοσύνης και της δεοντολογίας», πρόσθεσε.

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το χειρουργείο

Η είδηση έρχεται μία ημέρα μετά τη δημοσίευση βίντεο που δείχνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον σε παντοπωλείο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε χαλαρή και χαμογελαστή να κάνει τα ψώνια της, έχοντας στο πλευρό της τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Σχολιάζοντας την εμφάνιση της πριγκίπισσας, η ειδικός στη γλώσσα του σώματος Judi James δήλωσε στην «Daily Mail» ότι η συμπεριφορά της Κέιτ στο παντοπωλείο ήταν ένα αριστούργημα, ώστε να «καταπνίξει όλες τις τοξικές φήμες».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ