Κέιτ Μίντλετον: Τι είπε στα παιδιά της μόλις έμαθε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο

Κέιτ Μίντλετον: Τι είπε στα παιδιά της μόλις έμαθε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο

Η 42χρονη Kέιτ Μίντλεντον δήλωσε ότι χρειάστηκε χρόνος για να συμβιβαστεί με τα νέα και να τα μοιραστεί με τα παιδιά της - τον Τζορτζ 10 ετών, τη Σάρλοτ 8 και τον Λούις 5 ετών.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, αποκάλυψε πώς ανακοίνωσε στα παιδιά της τα νέα για τη διάγνωση του καρκίνου της. Την Παρασκευή, η βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου αποκάλυψε ότι υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία για να καταπολεμήσει τον καρκίνο που εντοπίστηκε μετά από εγχείρηση στην κοιλιά της τον Ιανουάριο.

Οι απίστευτα δύσκολοι μήνες για την Κέιτ και την βασιλική οικογένεια

Σε ένα βίντεο-δήλωση διάρκειας 2 λεπτών, η πριγκίπισσα, η οποία απείχε από τα φώτα της δημοσιότητας από τον Δεκέμβριο, μοιράστηκε ότι η είδηση ήταν ένα «τεράστιο σοκ» και οδήγησε σε «απίστευτα δύσκολους μήνες» για τη βασιλική οικογένεια.

«Αυτό φυσικά ήταν ένα τεράστιο σοκ και ο Γουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας», είπε.

Η 42χρονη Κέιτ μίλησε επίσης για την απουσία της από τη δημόσια ζωή δηλώνοντας ότι χρειάστηκε χρόνος για να συμβιβαστεί με την είδηση και να τη μοιραστεί με τα παιδιά της, σύμφωνα με το δίκτυο NDTV.

Τι είπε στα παιδιά της η Κέιτ αφού έμαθε για τον καρκίνο

«Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό πήρε χρόνο. Μου πήρε χρόνο να αναρρώσω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον George, τη Charlotte και τον Louis με τρόπο που να είναι κατάλληλος γι' αυτούς και να τους καθησυχάσουμε ότι θα γίνω καλά», πρόσθεσε.

Καθησυχάζοντας τους υποστηρικτές της, επανέλαβε αυτό που είπε στα παιδιά της. «Είμαι καλά και γίνομαι κάθε μέρα πιο δυνατή», επεσήμανε.

«Όπως τους έχω πει- είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα, εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ- στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ευχαρίστησε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Η πριγκίπισσα ευχαρίστησε επίσης τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, για την υποστήριξή του και ζήτησε να μείνει η οικογένειά της μόνη. «Το να έχω τον Γουίλιαμ στο πλευρό μου είναι επίσης μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που έχουν δείξει τόσοι πολλοί από εσάς. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δυο μας. Ελπίζουμε ότι θα καταλάβετε ότι, ως οικογένεια, χρειαζόμαστε τώρα λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα, ενώ ολοκληρώνω τη θεραπεία μου», ανέφερε.

Η παρατεταμένη απουσία της πριγκίπισσας το προηγούμενο διάστημα έκανε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να κάνουν εικασίες για την υγεία της τους τελευταίους μήνες, αφού το παλάτι του Κένσινγκτον δήλωσε ότι αναρρώνει από μια χειρουργική επέμβαση. Οι φήμες αυξήθηκαν αφού η πριγκίπισσα μοιράστηκε μια φωτογραφία της με τα τρία της παιδιά την Ημέρα της Μητέρας και επικρίθηκε για την αλλοίωση της εικόνας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ