Kίνα: Έντονος προβληματισμός από τα εισαγόμενα κρούσματα

Kίνα: Έντονος προβληματισμός από τα εισαγόμενα κρούσματα

Μόλις 12 νέα κρούσματα του νέου κορωνοϊού και κανέναν θάνατο ανακοίνωσε χθες η Κίνα, έναντι έξι περιστατικών της προηγούμενης ημέρας. Ιδιαίτερες ανησυχίες προκαλεί στο Πεκίνο το γεγονός ότι τα περισσότερα από τα νέα περιστατικά είναι εισαγόμενα.

Η Επιτροπή επίσης ανέφερε 29 νέες περιπτώσεις ασυμπτωματικών φορέων του ιού σε μια ελαφρά μείωση από τις 34 που ανακοινώθηκαν την προηγουμένη.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων πλέον ανέρχεται σε 82.816. Ο απολογισμός των θανάτων εξαιτίας της ασθένειας Covid-19 παρέμεινε αμετάβλητος στους 4.632.

Ειδικότερα, η νοτιοδυτική επαρχία Σαανσί ανέφερε επτά νέα εισαγόμενα περιστατικά κορωνοϊού. Πρόκειται για Κινέζους πολίτες που επέστρεψαν από τη Ρωσία. Τρία νέα εισαγόμενα περιστατικά αναφέρθηκαν και στην πόλη Μανζούλι της Εσωτερικής Μογγολίας, χωρίς να ανακοινώνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα περιστατικά στην επαρχία Σαανσί είναι Κινέζοι πολίτε που επέστρεψαν στις 20 Απριλίου με πτήση από Μόσχα και στην οποία έπειτα από ελέγχους ανιχνεύτικαν συνολικά 30 κρούσματα και 8 ασυμπτωματικοί, όπως ανακοίνωσε η αρμόδια επιτροπή υγείας.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS