Κομισιόν για αεροπορικό δυστύχημα στο Ιράν: Να γίνει ανεξάρτητη και αξιόπιστη έρευνα

Κομισιόν για αεροπορικό δυστύχημα στο Ιράν: Να γίνει ανεξάρτητη και αξιόπιστη έρευνα

«Ανεξάρτητη και αξιόπιστη» έρευνα για την συντριβή του Boeing 737 της Ukrainian International Airlines ζητά η Κομισιόν.

«Είναι για εμάς πολύ σημαντικό οι έρευνες να λάβουν την μορφή μίας ανεξάρτητης και αξιόπιστης διαδικασίας με βάση τους κανόνες του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Στέφαν ντε Κεερμέκερ κατά την διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων, σχετικά με τη συντριβή του αεροσκάφους, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε την Τετάρτη κοντά στην Τεχεράνη με αποτέλεσμα 176 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν, σύμφωνα με το Πεντάγωνο, το ουκρανικό αεροσκάφος να καταρρίφθηκε από ιρανικό πύραυλο «μάλλον κατά λάθος». Μάλιστα, ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίζεται ότι η συντριβή αποκλείεται να οφείλεται σε τεχνική βλάβη, εκφράζοντας τους φόβους του ότι «κάποιος έκανε λάθος». Από την πλευρά του το Ιράν, απορρίπτει τους ισχυρισμούς και τονίζει «δεν το καταρρίψαμε, στείλτε ειδικούς».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ