Κόμπι Μπράιαντ: «Είστε πολύ χαμηλά» -Ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο προ της συντριβής

Κόμπι Μπράιαντ: «Είστε πολύ χαμηλά» -Ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο προ της συντριβής

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία για τη συντριβή του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε ο Κόμπι Μπράιαντ έρχονται σταδιακά στο φως.

Από τα μέχρι στιγμής δεδομένα για την πτώση του ελικοπτέρου, που στοίχισε τη ζωή στον Κόμπι Μπράιαντ, στη 13χρονη και σε επτά ακόμη ανθρώπους, προκύπτει ότι οι συνθήκες στο σημείο του δυστυχήματος ήταν πολύ άσχημες. Σύμφωνα με το FlightRadar24, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας είχαν προειδοποιήσει τον πιλότο για τη χαμηλή ορατότητα λόγω ομίχλης και του είχαν δώσει οδηγίες να αλλάξει διαδρομή.

Το παραπάνω σενάριο επιβεβαιώθηκε από ένα ηχητικό ντοκουμέντο που αποκαλύπτει τους τελευταίους διαλόγους ανάμεσα στον πύργο ελέγχου και τον χειριστή του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε ο Κόμπι Μπράιαντ. Στο ηχητικό ντοκουμέντο εμφανίζεται ένας εκ των ελεγκτών να λέει στον χειριστή του ελικοπτέρου «πετάτε πολύ χαμηλά».

Κόμπι Μπράιαντ: Οι τελευταίες επικοινωνίες με το ελικόπτερο

Υπενθυμίζεται ότι αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι είδαν το ελικόπτερο να χάνει ύψος και να στροβιλίζεται, δευτερόλεπτα προ της φονικής συντριβής.

Οι τελευταίες συνομιλίες προτού χαθεί από τα ραντάρ το ελικόπτερο που μετέφερε τον Κόμπι Μπράιαντ, την κόρη του και επτά ακόμη ανθρώπους:

Δυστύχημα Κόμπι Μπράιαντ -Ισως χρειαστούν μέρες για την ανάσυρση των σορών

«Είναι ένας εφιάλτης από θέμα λογικής γιατί ο ίδιος ο χώρος της συντριβής δεν είναι εύκολα προσβάσιμος» δήλωσε ο σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες, Άλεξ Βιγιανουέβα, σε συνέντευξη Τύπου χθες για το δυστύχημα με το ελικόπτερο που στοίχισε τη ζωή στον Κόμπι Μπράιαντ, προσθέτοντας πως η έρευνα θα μπορούσε να είναι μια «πολύ εκτεταμένη διαδικασία».

Ο Βιγιανουέβα πρόσθεσε πως το γραφείο του σερίφη συνεργάζεται με το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών και την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας για να καθορίσει την αιτία της συντριβής και έχει ήδη ασφαλίσει την περιοχή. Η προσπάθεια ανάκτησης των 9 πτωμάτων – μεταξύ των οποίων ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα, έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά θα μπορούσε να διαρκέσει μερικές ημέρες, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Τζόναθαν Λούκας «δεδομένου του εδάφους και της κατάστασης του σημείου».«Κάνουμε ότι μπορούμε για να επιβεβαιώσουμε τις ταυτότητες των θυμάτων και να δώσουμε ένα τέλος στην αγωνία των οικογενειών που εμπλέκονται» δήλωσε.

Οι επιβαίνοντες του μοιραίου ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ

Ο Κόμπι Μπράιαντ ταξίδευε με το ελικόπτερο – ένα μέσο που χρησιμοποιούσε συχνά για τις μετακινήσεις του – προκειμένου να πάει σε έναν αγώνα μπάσκετ με την 13χρονη κόρη του Τζιάννα, που είχε προγραμματιστεί να παίξει το απόγευμα της Κυριακής.

Μαζί τους ήταν ο προπονητής των Orange Coast College, Τζον Αλτομπέλι, η σύζυγός του Κέρι και η κόρη τους, Αλίσα, όπως δήλωσε ο αδερφός του στο CNN. Η Αλίσα ήταν συμπαίκτρια με την Τζιάννα, δήλωσε ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Ρον Λα Ρούφα προσθέτοντας πως ο Αλτομπέλι ταξίδευε συχνά με την κόρη του για αγώνες μπάσκετ. Μεταξύ των θυμάτων ήταν επίσης η Κριστίνα Μάουζερ, βοηθός προπονητή μπάσκετ κοριτσιών σε ένα ιδιωτικό σχολείο στην Κορόνα ντελ Μαρ της Καλιφόρνια. «Τα παιδιά μου κι εγώ είμαστε συντετριμμένοι. Χάσαμε την όμορφη γυναίκα και μαμά μας σήμερα σε συντριβή ελικοπτέρου» έγραψε ο σύζυγός της Ματ Μάουζερ στο Facebook.

Πετούσε στην ομίχλη το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ

Η συντριβή του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ συνέβη κάτω από συνθήκες ομίχλης και συννεφιάς, με εξαιρετικά χαμηλή ορατότητα, όπως ανέφρε ο μετεωρολόγος του CNN Michael Guy.

Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας μιλώντας στο CNN είπε ακόμη ότι οι συνθήκες καιρού το πρωί της Κυριακής δεν πληρούσαν τα ελάχιστα κριτήρια για την πτήση, και η αστυνομία του Λος Αντζελες είχε καθηλώσει τα δικά της ελικόπτερα. Ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Λος Αντζελες Τόνι Ιμπρέντα δήλωσε από την πλευρά του ότι δεν έχει πληροφορίες για τον αν το ελικόπτερο εξέπεμψε σήμα κινδύνου. «Αυτόπτες μάρτυρες που που είδαν την πτώση του ελικοπτέρου δήλωσαν ότι έπεφτε με μεγάλη ταχύτητα και συνετρίβη στο έδαφος στην πλαγιά του λόφου».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS