Κορωνοϊός: Επιστρέφουν σε γραφεία και βιομηχανίες οι εργαζόμενοι στην Κίνα

Κορωνοϊός: Επιστρέφουν σε γραφεία και βιομηχανίες οι εργαζόμενοι στην Κίνα

Οι εργαζόμενοι άρχισαν να επιστρέφουν σήμερα πίσω στα γραφεία και στις βιομηχανίες που εργάζονται σε όλη την Κίνα καθώς το Πεκίνο προχώρησε σε μερική άρση των περιορισμών για την εργασία και τα ταξίδια μετά το ξέσπασμα του νέου κορωνoϊού που έχει ήδη κοστίσει τη ζωή σε περισσότερους από 900 ανθρώπους κυρίως στο εσωτερικό της χώρας.

Μόνο στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας πέθαναν 97 άνθρωποι σηματοδοτώντας την ημέρα με τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων από τον εντοπισμό του πρώτου κρούσματος τον Δεκέμβριο σε ψαραγορά στην πόλη Γουχάν.

Κορωνοϊός: Οι νεκροί ξεπέρασαν τον αριθμό των θυμάτων από την επιδημία του SARS 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πρόσφατο απολογισμό που έδωσαν στη δημοσιότητα οι κινεζικές αρχές, οι νεκροί από τον νέο κορωνοϊό (2019-nCoV) ξεπέρασαν τον αριθμό των θυμάτων από την επιδημία του SARS, το 2002-2003.

Στο μεταξύ η Airbnb ανακοίνωσε ότι ανέστειλε τις κρατήσεις της στο Πεκίνο ως τις 29 Φεβρουαρίου λόγω κορωνοϊού, ενώ η Βρετανία ανακοίνωσε σήμερα ότι ο νέος κορωναϊός αποτελεί σοβαρή και άμεση απειλή για τη δημόσια υγεία.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ