Κορωνοϊός: Πήρε… φωτιά το Netflix και προκάλεσε πρόβλημα στο διαδίκτυο- Συζητήσεις της εταιρίας με την ΕΕ

Κορωνοϊός: Πήρε… φωτιά το Netflix και προκάλεσε πρόβλημα στο διαδίκτυο- Συζητήσεις της εταιρίας με την ΕΕ

Η καραντίνα στην Ευρώπη λόγω του κορωνοϊού, αλλά και πολλές άλλες χώρες του κόσμου, έχει προκαλέσει προβλήματα στο… ίντερνετ.

Η συμφόρηση στο διαδίκτυο είναι αναπόφευκτα μεγάλη, καθώς εκατομμύρια κόσμου περνά όλη τη μέρα του μέσα στο σπίτι και κάνει χρήση του ίντερνετ για να περάσει την ώρα του. Αυτό έφερε και μεγάλα έσοδα στο δίκτυο Netflix, στο οποίο φαίνεται πως οφείλεται σε έναν βαθμό, το πρόβλημα που υπάρχει με το ίντερνετ στην Ευρώπη.

Γι’ αυτό, σύμφωνα με το CNBC οι επικεφαλείς του ομίλου είχαν συνομιλίες με τις Βρυξέλλες, προκειμένου να βρεθούν τρόποι ώστε να υπάρξει έστω και μερική αποσυμφόρηση του διαδικτύου.

Ο Ευρωπαίος επίτροπος διαδικτυακής αγοράς, Τιερί Μπρετόν, συζήτησε με τους εκπροσώπους του Netflix, με τις πληροφορίες των ξένων ΜΜΕ να αναφέρουν πως τέθηκε η πρόταση να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα το οποίο θα ανακόπτει αυτόματα τις ώρες υπερφόρτωσης του διαδικτύου, τη ροή του προγράμματος σε HD. Οι δύο πλευρές μάλιστα αναμένεται να συζητήσουν ξανά σύντομα, ώστε να καταλήξουν σε μία απόφαση.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ