Λονδίνο: Δύο αεροπλάνα συγκρούστηκαν σε διάδρομο του αεροδρομίου Χίθροου

Λονδίνο: Δύο αεροπλάνα συγκρούστηκαν σε διάδρομο του αεροδρομίου Χίθροου

Δύο αεροσκάφη συγκρούστηκαν στον αεροδιάδρομο του Χίθροου στο Λονδίνο. Σύμφωνα με την Mirror το ατύχημα σημειώθηκε όταν ρυμουλκό έσπρωχνε πίσω ένα αεροπλάνο της Virgin Atlantic. Εκείνη τη στιγμή το φτερό του συγκρούστηκε με την ουρά ενός κοντινού αεροσκάφους της British Airways.

Φωτογραφία δείχνει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να σπεύδουν στον τόπο του ατυχήματος. Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία στο αεροσκάφος δεν υπήρχαν επιβάτες ενώ εκπρόσωπος της Virgin Atlantic δήλωσε ότι «η άκρη του φτερού ενός από τα άδεια αεροσκάφη μας ήρθε σε επαφή με ένα άλλο αεροσκάφος, ενώ ρυμουλκούνταν από την εξέδρα στον Τερματικό Αεροσταθμό 3 του Χίθροου του Λονδίνου. Η ασφάλεια των πελατών και του πληρώματός μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι κανένας πελάτης δεν επέβαινε στο αεροσκάφος της Virgin Atlantic κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Έχουμε ξεκινήσει μια πλήρη και ενδελεχή έρευνα. Οι ομάδες μηχανικών μας πραγματοποιούν ελέγχους συντήρησης στο αεροσκάφος, το οποίο προς το παρόν έχει τεθεί εκτός λειτουργίας» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ