Ρωσικά ΜΜΕ δημοσίευσαν βίντεο με σύλληψη «υπόπτου» για το μακελειό στη Μόσχα -«Μου έταξαν ρούβλια» λέει και τρέμει

Ρωσικά ΜΜΕ δημοσίευσαν βίντεο με σύλληψη «υπόπτου» για το μακελειό στη Μόσχα -«Μου έταξαν ρούβλια» λέει και τρέμει

Ο ύποπτος φέρεται να είναι υπήκοος του Τατζικιστάν, ο οποίος προσπάθησε να κρυφθεί πίσω από ένα δέντρο - Προς το παρόν η αυθεντικότητα των βίντεο δεν έχει διασταυρωθεί.

Το πρακτορείο NEXTA μετέδωσε ότι οι υπηρεσίες επιβολής του Νόμου στη Ρωσία φέρονται να δημοσιοποίησαν ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η ανάκριση ενός εκ των υπόπτων για το μακελειό που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Μόσχα και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο περισσότερων από 100 ανθρώπων.

Ο ύποπτος φέρεται να είναι υπήκοος του Τατζικιστάν, ο οποίος προσπάθησε να κρυφθεί πίσω από ένα δέντρο. Προς το παρόν η αυθεντικότητα των βίντεο δεν έχει διασταυρωθεί. Στις εικόνες ο ύποπτος διακρίνεται να τρέμει ενώ απαντά στις ερωτήσεις που του υποβάλλουν.

Εντεκα συλλήψεις υπόπτων

Νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax μετέδωσε επικαλούμενο ανακοίνωση του Κρεμλίνου, ότι η υπηρεσία ασφαλείας της Ρωσίας FSB ενημέρωσε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν πως 11 άνθρωποι συνελήφθησαν μετά την τρομοκρατική επίθεση, μεταξύ των οποίων 4 που εμπλέκονται άμεσα στο μακελειό.

Οι ρωσικές υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) είπαν ότι ύποπτοι, που πιστεύεται ότι ενεπλάκησαν στο χθεσινό μακελειό στα περίχωρα της Μόσχας επιχειρούσαν να περάσουν στην Ουκρανία, όπως μεταδίδουν ρωσικά κρατικά ΜΜΕ.

«Μετά την τρομοκρατική επίθεση οι εγκληματίες σκόπευαν να περάσουν τα σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας με την Ουκρανία και είχαν επαφές στην ουκρανική πλευρά», μεταδίδει το πρακτορείο ΤASS επικαλούμενο την FSB.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ