Νέες αιχμές κατά Facebook από εργαζομένους

Νέες αιχμές κατά Facebook από εργαζομένους

Εργαζόμενος του Facebook με αναρτήσεις του σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατήγγειλε την ηγεσία του , που σύσσωμη συσκέπτεται σήμερα, πως έχει προς το παρόν αποτύχει να ανταποκριθεί στις ανησυχίες του προσωπικού, που αποφάσισε να εγκαταλείψει τις θέσεις εργασίας του για να διαμαρτυρηθεί για τη διαχείριση από τον διευθύνοντα σύμβουλο, Μακρ Ζάγκερμπεργκ των εμπρηστικών αναρτήσεων που έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

«Είναι ξεκάθαρο σήμερα ότι η ηγεσία αρνείται να σταθεί στο πλευρό μας», γράφει ο Μπράντον Ντέιλ σε ανάρτησή του στο Twitter. Στον λογαριασμό του στο LinkedIn, ο Ντέιλ συστήνεται ως τεχνικός διασύνδεσης χρήστη του Facebook στο Σιάτλ.

Οι εργαζόμενοι του Facebook πραγματοποίησαν τη σπάνια δημόσια διαμαρτυρία, αφού το Twitter Inc προειδοποίησε τους χρήστες του την Παρασκευή για ένα tweet του Αμερικανού προέδρου, που περιελάμβανε τη φράση «όταν οι λεηλασίες ξεκινούν, αρχίζουν οι πυροβολισμοί».

Το Twitter ανέφερε ότι η ανάρτηση παραβιάζει τους κανόνες του σχετικά με την εξύμνηση της βίας, όμως δεν διεγράφη ως ανάρτηση δημοσίου ενδιαφέροντος.

Το Facebook απέφυγε να ενεργήσει κατά του ίδιου μηνύματος, και ο Ζάγκερμπεργκ προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις από τη διαμάχη μεταξύ του Αμερικανού προέδρου και του Twitter. Επέμεινε ότι αν και θεωρεί τα σχόλια του Τραμπ «βαθιά προσβλητικά», δεν παραβιάζουν την πολιτική της εταιρείας για την υποδαύλιση βίας.

Πηγή: ΑΜΠΕ, Reuters

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS