Νέοι κανόνες στις βρετανικές παμπ: Πρώτα δίνεις όνομα, μετά παίρνεις μπίρα

Νέοι κανόνες στις βρετανικές παμπ: Πρώτα δίνεις όνομα, μετά παίρνεις μπίρα

Νέοι κανόνες θα διέπουν τις βρετανικές παμπ, μετά την άρση των μέτρων περιορισμού στις αρχές Ιουλίου, σύμφωνα με τις συμβουλευτικές οδηγίες της κυβέρνησης για την επαναλειτουργία του κλάδου.

Οι θαμώνες θα καλούνται να δίνουν το όνομά τους προτού παραγγείλουν μπίρα ή άλλα ποτά, ενώ θα απαγορεύονται και τα ζωντανά θεάματα ή το να πίνει κανείς στην μπάρα, τονίζεται στις συμβουλευτικές οδηγίες .

Παράλληλα, οι παμπ, τα εστιατόρια και τα κομμωτήρια οφείλουν να κρατούν ένα αρχείο με τους πελάτες τους για 21 ημέρες, προκειμένου να βοηθήσουν το κράτος και τις υγειονομικές αρχές να ιχνηλατούν τα πιθανά κρούσματα..

Οι ζωντανές παραστάσεις, θεατρικές και μουσικές, θα εξακολουθήσουν να απαγορεύονται, ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Την Τρίτη, ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε πως οι παμπ, τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία θα μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν στις 4 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τη Βρετανική Ένωση Ζύθου και Παμπ (ΒΒΡΑ), θα καταστεί δυνατόν να επαναλειτουργήσει το 75% των συνολικά 28.000 παμπ της Αγγλίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ