Ολλανδία: Επίθεση με μαχαίρι σε πολυκατάστημα με πολλούς τραυματίες

Ολλανδία: Επίθεση με μαχαίρι σε πολυκατάστημα με πολλούς τραυματίες

Επίθεση με μαχαίρι σε ένα κατάστημα πολυεθνικής αλυσίδας στη Χάγη σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να τραυματιστούν, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Όπως μεταδίδουν τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 19.45, τοπική ώρα, στην οδό Γκρότε Μαρκτ, έναν από τους εμπορικότερους δρόμους. Πολλά ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στην περιοχή.

Ο δράστης παραμείνει ασύλληπτος με την αστυνομία να αναζητά έναν άνδρα ηλικίας 45-50 ετών με καταγωγή από τη Βόρεια Αφρική. Σύμφωνα με τις περιγραφές μαρτύρων, ο δράστης φοράει κασκόλ και γκρίζα αθλητική φόρμα.

«Επεισόδιο με μαχαίρωμα με πολλούς τραυματίες της Χάγης. Οι υπηρεσίες επειγόντων βρίσκονται επί τόπου», ανέφερε στο Twitter η αστυνομία. Στις εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τηλεοπτικά κανάλια διακρίνονται ασθενοφόρα και περιπολικά, ενώ αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την περιοχή και απομακρύνουν τους περαστικούς.

Η περιοχή όπου σημειώθηκε το επεισόδιο είναι πολυσύχναστη και σήμερα είχε ακόμη περισσότερο κόσμο, λόγω των εκπτώσεων της Black Friday.

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ